Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányo. Ha a barátotok azt mondaná hogy ne menjetek gólyatáborba akkor elmennétek?
:D
Szóval ha nem vagy folyamatosan mellette, akkor rögtön más pasikhoz nyúl? :D
Szerintem nektek tök mindegy, hogy van-e gólyatábor vagy nincs, akkor gáz az egész úgy, ahogy van.
"de ez milyen már a gólyatábor lényege a szex. vagy rosszul tudom? és azért a csajomat elengedni úgy hogy tudom mi vár rá elég gáz. és hiába mondom neki hogy ne menjen"
1. Te hülye vagy?
2. Mi az, hogy elengedni?
3. Miért lenne a szex a lényege?
4. Te hülye vagy!
Voltam golyataborba és... semmi extra...
ha a pasim azt akarta volna h ne menjek anno, abban a helyzetben akkor is elmentem volna, persze megnyugtattam volna h ne aggodjon, meg telefonon mindig elér stb. Lehet vita van de akkor is elmegyek.
Ha most lenne 2. golyataborom valami miatt es azt mondana a fium h ne menjek akkor "nekem tok mindegy" alapon nem mennék. Már nem érné meg h veszekedjünk esetleg, mivel tenyleg abszolut nem nagy szám az egész, de ezt csak így utolag tudom.
Jah azt kihagytam hogy a barátnőd egy tinik●●va.
Ha most megy golyatáborba gondolom gimis és kiveregeti másoknak?? Nem a golyatáboron kéne vitázni hanem ki kéne dobni az ilyen lányt..
A golyatabor nem a s●xről szól de az ilyen csajokon latszik h kaphatóak mindenre es igen, azokat megreszelik, mert mért ne? ( nemcsak a golyataborban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!