Ti így elmennétek?
Szomorú hogy minden ünnepség ennyire elment a pénz irányába, még családon belül is.
Az hogy anyut annyit ad, amennyit ti kaptatok, nem biztos hogy nagyon jó, hisz sok évvel ezelőtt még többet ért párezer ft, mint mondjuk most, de ez részletkérdés.
Vegyetek egy csokor virágot és menjetek el, ha tudtok és akartok adjatok 5000 forintot a gyereknek, ha nem nem. De a lényeg hogy ne érezzétek rosszul magatokat.
Megkérdezném a nagymamát, hogyan értette ezt. Azt szeretné, ha az egyik jövedelem nélküli, várandós unokája adna pénzt a másik jövedelem nélküli unokájának?
Ez valóban furcsa!
Hát minden hol, ahol végzel, ballagás van, oviban is.
Én, gyerekek, soha semmilyen ballagásomon, de egyik diplomaosztómon nem kaptam soha semmilyen pénzt senkitől, pedig voltak külföldi vendégeink is napokig nálunk. Nem is tudtam, hogy van, ahol szokás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!