Ti elmennétek holnap vagy sem?
"Mivel nem szerettem volna hogy az egész napunkat egy cukrászdába töltsük el"... én el se tudom képzelni, hogy lehet egy egész napot egy cukrászdában tölteni?
Amúgy kicsit megértem a férjedet, én is ilyen vagyok, nem szeretem a "kötelező" programokat, szeretek csak úgy elmenni valahová, cél nélkül, sétálgatni, nézelődni, leülni egy padra, ha valami érdekeset látok, megnézem, ha nem, akkor nem... csak ne legyen kötelező. 18 év alatt (van egy gyerekünk is) hálistennek sikerült összecsiszolódnunk e téren is. :)
Cél nélkül bolyongani... lemenni Budapestről Szegedre egy cukrászda miatt (!!!) igenis céllal történik. Céltalan az lenne, ha beülnek az autóba, aztán megállnak majd valahol.
Minden tiszteletem a srácaidé, hogy végig bírják ülni azt a lélekölően hosszú utat.
Köszönöm a válaszokat!!
Nagyon szerettek volna elmenni a cukràszdàba, ìgy belementem. Sajnos nincs autónk ès vonatozni is kell. Úgy terveztem leülünk egy padra valami szèp helyen fagyizunk, beszèlgetünk, készítünk képeketr, de a pàrom csak sètàlni akar az utcàn "majd kikötünk valahol" . A gyerekek ès a párom is alszik. Majd reggel kiderül kinek milyen kedve van ès megyünk-e.
jajj, megint vihar van a biliben...
Keressük folyton a kákán is a csomót. Őszintén nem értem, hogy egy boldog kiegyensúlyozott kapcsolatban miért ilyen nagy dolog megbeszélni egy kiruccanást. És ha a párod céltalanul akar bolyongani? Közben lehet nézni látványosságokat, s lehet fagyizni is...cukizni is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!