Az én helyemben elmennétek gólyatáborba? (lent)
Figyelt kérdés
Budapesti Műszaki Főiskola Gépész szakára jelentkeztem,ahol köztudottam nagyon nagyon kevés lány lesz,én az vagyok:D
Nem tudom,menjek -e vagy sem,olyan helyre ahol mindenki pasi lesz.Szerintetek?
2010. jún. 29. 22:32
2/11 anonim válasza:
ismerősöd nem lesz a táborba? egyébként fiukkal mindig jobban ki lehet jönni mint lányokkal :) szval sztem menj.
21L
3/11 anonim válasza:
Háát persze, hogy menj. Nagy lány vagy már, majd feltalálod magad. Amúgy azért oda is járnak lányok, nem kell parázni.
4/11 anonim válasza:
Bocs, utálom a gólyákat, amúgy rendben vannak.
6/11 A kérdező kommentje:
nem,nem lesz ott ismerősöm:D
2010. jún. 29. 22:56
7/11 anonim válasza:
pmmk gólyatáborban is sok fiú volt, de sok építész lány is volt és nem hallottam olyanról, hogy probléma lett volna :)
én elmennék a helyedben! f21
8/11 anonim válasza:
Menj! nem lesznek idegenek az évfolyamtársaid, és nagyon nagy élmény. jó bulik vannak. Meg a nagyok beavatnak sok dologba a sulival, tárgyakkal, tanárokkal kapcs.
9/11 anonim válasza:
Szerintem szokd meg, hogy sok pasi van, mert az elkövetkező közel 3 évet velük fogod lehúzni. Szóval inkább menj.
(Azért ne menjen át rajtad a fél csoport, mert egy életre megjegyeznek. :D)
Szóval megszoksz vagy megszöksz!
Egy gépészlány
10/11 A kérdező kommentje:
Nem szándékoztam végigmenetni magamon az egyetemet:)
2010. jún. 30. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!