Elmennétek tök egyedül gólyatáborba? Van aki elment így? Milyen volt?
másképp hogy?!?!
Pont erről szól, sok egyedül jövő ismerkedjen össze!
Mindenki így megy.
Persze. Nálunk be kellett öltözni, már a pályaudvaron látszott, ki az, aki ugyanoda megy, mint én. Így aztán úgy indult a dolog, hogy láttam, hogy a sorban áll egy lány beöltözve, mindjárt sorra kerül. Odamentem hozzá, te is gólyatáborba jössz? Mondta, hogy igen, így aztán nem kellett végigvárnom a hosszú sort, ketten indultunk a vonathoz és mire odaértünk, már voltunk vagy harmincan :) A vonatra felszállva már egy csomó embert ismertem, holott még oda sem értem a gólyatáborba :)
Ennek pont ez a lényege, hogy megismerkedj a leendő társaiddal. Még rosszat is tesz, ha nem egyedül mész, mert akkor alacsonyabb az ismerkedési hajlandóság :)
Egy ismerősöm se jön arra a szakra, amire én megyek, és hiszem, hogy így tök egyedül jó lesz új emberekkel ismerkedni. :D
A középiskolás gólyatáborban is ismeretlenekkel voltam körbevéve, mégis az volt a legjobb élmény.
Egyszer ígyis-úgyis meg kell ismerned őket, nem kerülheted ki.
Persze, hogy elmennek, vagyis el is megyek.(:
Egy ismerosom sem jelentkezett arra a szakra, ahova en...Mindenki ment bolcsesznek, a barati korben egyeduli TTK-oskent ezen az egyetemen.
Szerintem te is menj, kesobb lehet, hogy megbanod. Ha nem tetszik ,akkor meg hazajossz az elso vonattal es kesz.
ELTE-n lettem TTK-s.(:
En ugy vagyok vele, hogyha nem erzem ott jol magam ember legyen a talpan, aki engem eroszakkal ott tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!