Ma volt az évnyitó és szerintetek hogy kezdjem az egészet?kezdjek el velük beszégetni vagy mit csináljak? (25 lány kb)
2011. szept. 1. 21:10
1/10 anonim válasza:
Uh, ezt jól beszoptad. xD
2011. szept. 1. 21:12
2/10 .schwulbini. válasza:
varrónő képzés, vagy WTF ? :D
2011. szept. 1. 21:15
3/10 anonim válasza:
vigyázz, nehogy lányt csináljanak belőled!
2011. szept. 1. 21:17
4/10 anonim válasza:
Élvezd,de komolyan,"szét fognak szedni" meg a tenyerükön fognak hordozni,és te leszel a sztár az osztályba.
2011. szept. 1. 21:18
5/10 anonim válasza:
áh istenem minden fiú álma:)persze ha mondjuk autószerelő képzésen vagy és nem varrónő képzésen:D
2011. szept. 1. 21:18
6/10 anonim válasza:
Te mázlista! :D Ahhoz képest nem irigyellek mivel egyedül vagy fiú az osztályban, de mindegy ha nem akarsz 4 éven keresztül unatkozni akkor kezdj el velük össze barátkozni van fiú és lány barátság tudom jól. Én osztályomba 30 fiú volt és 3 lány az se volt nekik túl jó de mindegyik csajjal jóba voltam így nem érezte magát egyedül az aki az utolsó 2 évben egyedül volt lány az osztályban szinte csak én meg még 1 haverom voltunk a jó barátja. Ne aggódj össze fogsz velük barátkozni, kicsit furcsa lesz de ha mázlid van buknak hozzád fiúk jövőre XD
2011. szept. 1. 21:19
7/10 A kérdező kommentje:
amúgy meg eladói szak
2011. szept. 1. 21:27
8/10 anonim válasza:
dugd meg mindet
2011. szept. 1. 22:35
9/10 anonim válasza:
legnagyobb szerencse és a legnagyobb átok is egyben:D
Ha ügyes vagy, akkor lehet egy csomó lány barátod és sokat megd*ghatsz:D. Ha nem akkor nagyon sz*r lesz neked.
EGyébként úgy kell elkezdeni, ah mondtad beszélgetni kell velük. Valaki mellett csak kell ülnöd is... Az elején még nehéz lesz de aztán sima ügy:)
2011. szept. 2. 12:08
10/10 anonim válasza:
Nálunk 4 fiú volt és 31 lány. A fiúk nem nagyon bírták egymást, ezért ők is többségében lányokkal barátkoztak. Nem kell görcsölni, ugyanúgy odamész azokhoz, aki szimpatikus és simán elkezdesz velük beszélgetni.
Nálunk egy csomó jó barátság kialakult a fiúk-lányok között (szerelem viszont egyszer sem).
Arra vigyázz, hogy ne higyjék hogy "úgy" közeledsz hozzájuk az elején, ezzel elriaszthatod őket. Ha megtetszik valamelyikük, egy után persze elkezdhetsz udvarolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!