Egerben melyik a legjobb középsuli? ( Neumannon kívül)
Dobó - bekerülni se könnyű.
8osztályosban minden év végén vizsgáink voltak - mire én érettségiztem már olyan rutinnal mentem neki hogy csak na, ellenben a budapesti gimis osztálytársaimmal.
10.-ben kisérettségi, tehát a nem 8osztályosok is kapnak egy kis vizsgarutint.
Dobós osztálytársaim érettségire átlag 2 nyelvvizsgával rendelkeztek.
A tanárokat visszasírtam - majdnem szó szerint, mert hiába mondta az ofőm, hogy jujj a budai "elitgimi" milyen nehéz lesz én 1 évvel előttük jártam tananyagban: irodalom, töri, biosz, kémia, a nyelvekről nem is beszélve informatikából már weboldal-készítést tanultunk Egerben, itt Bpn meg 40 perc alatt csináltam meg a másoknak 90perces feladatokat...gagggyyyiii
A legrosszabb érettségi átlag az osztályban vmi 4,25 volt vagy 4,41...jah és 100% a felvételi arány. - vagyis amíg oda jártam annyi volt.
Dobóba akkor menj ha vmi komolyabb terveid vannak a jövőben: pl. ELTE-ÁJK, SE-ÁOK, mondjuk sokan mentek régi osztályomból Corvinusra is.
Az tuti ha 8osztályban járt oda az ember akkor a 2 nyelvvizsga simán megvan mire végzel, ha nem szórakozod el az órákat.
Mondom, hogy sokáig használtam Bpn is azt a tudást amit ott kaptam... nem is gondoltam volna hogy 'annyira jónak' számított volna az oktatás nálunk, azt hittem mindenhol ilyen, amíg át nem mentem másik gimibe, ahol rájöttem, hogy nem, nem mindenhol hozzáértők a tanárok, nem mindenhol haladnak az idegen nyelvvel...-.-
Én örülök hogy oda járhattam és sajnálom hogy nem maradtam kolis hogy ott fejezzem be a tanulmányaimat, mondjuk már bent vagyok az áhított egyetemen így is, már csak ezt kell végigcsinálni :D
Haha Fighting!
Jok vagyunk, hat ez alapjan annyit szuretsz le hogy mindketten szerettuk a sulinkat!
Szerintem nezz be mindket suliba nyiltnapon es donts ugy.
Beszelgess diakokkal vagy akar tanarokkal hogy mit tanulhatsz toluk stb.
Nem tudom hogy hogy van ez a 9.-es felveteli de drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!