Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pár vagyunk vagy nem?

Figyelt kérdés
Összejöttem valakivel,akivel régóta néztük egymást.Ő 41 éves én 33,mindketten függetlenek vagyunk.A szex eszméletlen jó eleinte sokszor találkoztunk,de most mintha megtorpant volna,hiv de ritkábban találkozunk,munkájára hivatkozik,mintha megijedt volna vagy féltené a szabadságát?Azt mondja,borzasztóan szépnek talál és folyton kiván de akkor mért nem akar komolyabbat?Két hónapja vagyunk együtt,vagy csak szórakozna velem,küldjem el?Tanácstalan vagyok.Kérem segitsetek.
2010. jan. 5. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Felnőttek vagytok, függetlenek, a szex jó. Gond egy szál se.

Szerintem várj, a többi majd kialakul. Ebben a korban mindkettőtöknek van már "múltja". Biztosan neki is van. Lehet, hogy éppen azt rendezi. Félelmei is lehetnek, vagy önértékelési gondjai is. Hirtelen kb. ezer ok juthat eszembe.

Az viszont egy nagyon érdekes kérdés, hogy te miért vagy ilyen türelmetlen?

2010. jan. 5. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Adj még neki időt, fél-egy év alatt derül ki, hogy körülbelül mit akar tőled, és hogy mit várhatsz tőle. lehet tényleg nincs ideje a munkája miatt.
2010. jan. 5. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
két hónap után mit akarsz?
2010. jan. 5. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nagy esélye van, hogy ez nem vezet sehová. Egy kapcsolathoz nem elég, hogy tetszik a másik külseje és szexuálisan vonzódunk hozzá, bár a kérdésből az derül ki, hogy Önnek.. Neked nem lenne ellenedre ha komolyabbra fordulna a dolog. Ehhez viszont ketten kelletek, mindenképpen beszélned kell vele, hogy mik a szándékai.. Mondd el, hogy nagyon élvezed a társaságát.. gyakorlatilag szó szerint.. =) De szeretnéd őt jobban megismerni, szeretnéd ha nem csak erről szólna az egész. A férfiak gyakran hajlamosak szexcentrikus kapcsolatra, ami végsősoron inkább szex mint kapcsolat. Az elhidegülés nem jó jel ugyan, de még nincs minden veszve. Ugyanakkor előfordulhat, hogy már túlságosan hozzászokott az agglegény élethez.. Ezt mindenképpen Vele kell megbeszélned és tőle kell választ kérned a kérdésedre, hiszen rajta múlik leginkább hogy mi lesz ebből a románcból. Mindenesetre a legjobbakat kívánom, sok sikert! =)

~RB.

2010. jan. 5. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!