Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen megváltozott. Van-e még remény, hogy visszajöjjön?
3 hónap után elhagyott a barátnőm:(
Egyik napról a másikra... Pár napja még felhőtlen volt a boldogság, aztán bejelentette hogy hirtelen elmúltak az érzései és ezt ő sem érti hogy miért van így...
Jó volt, de most nem érez úgy irántam...
Ez mitől van? Vagy miért? csak így ok nélkül...:S
Van-e még remény?
Mit tegyek?
Ha valakinek van hasonló eset, ő mit tett? És mi lett?
Nagyon hiányzik... de nem akarom hívogatni meg ilyenek...
:(
Nem... És egyébként is... ez egy ok szakításra?
Nem hinném...
De ilyen nem volt... úgyhogy nem ez a baj.
Valószínűleg nem volt felhőtlen a boldogság, csak próbált téged megszeretni, de nem ment neki. Van ilyen. Ez nem a te hibád, és nem is az övé.
Nem ok nélkül szakított, hanem megmondta az okát, nem szerelmes beléd.
3 hónap pont arra elég, hogy a kezdeti vonzódás elkezdjen mélyebb szerelemmé alakulni, vagy pont hogy rájössz hogy nem vagytok egymáshoz valók. Hát ő most úgy érzi hogy nem.
Sok férfi is jár így, ez nem egyedi eset. Én is voltam így, és velem is voltak így.
31/N
Az utolsó hozzászólóhoz:
Értem. De ezt annyira nehéz felfogni most:(
Gondolod lehet rá még esélyem, hogy ha nem keresem, nem beszélünk, akkor meggondolja magát, vagy ez nem is jó szó rá... inkább másképp látja/érez majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!