Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti problémáznátok emiatt?
Figyelt kérdés
Ha nem hívhatnátok a párotok amikor úgy gondoljátok mert általában mindig van valami dolga. Ő hív titeket mindig emiatt mindig görcsben vagyok hogy akkor telóközelben legyek mert ha épp nem vagyok ott és mondjuk 5perccel később visszahívom mondja hogy bocsi most ez meg az van majd hív.2014. jún. 27. 16:47
1/2 anonim válasza:
szerintem ezt megkéne beszélnetek egymással vagy valamit kitalálni mondjuk hogy lazában veszed a dolgot vagy megirod neki mikor hivjon
2/2 anonim válasza:
NEm problémáznék. Biztos sok dolga van. Vagy elfogadod így, vagy ha nem tetszik, neked ez nem fér bele, akkor keress mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!