Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hisztek a fiú-lány barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a fiú-lány barátságban? Barátnőm újabban, kettesben talizgat egy sráccal, meg sétálgatnak. A srácnak bejön azt tudom. Ne aggódjak? Csak mert szerintem nem talizgat rendszeresen az ember valakivel ha kapcsolata van

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 17:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
És akkor? Egyoldalú a dolog. Lásd már a tényeket, előző... :D
2014. jún. 25. 20:53
 22/27 anonim ***** válasza:

...a kerdezonek meg azt tanacsolom h a baratnoje mellett talalkozgasson hetente 1-2x egy csajjal akinek bejon...

Igy = az allas

2014. jún. 25. 23:25
 23/27 anonim ***** válasza:

Lehetne ez barátság ha

-a srácnak nem jönne be a barátnőd

-és legalább néha te is el lennél hívva a találkozókra

Így viszont gyanúsnak tűnik a dolog.

2014. jún. 28. 22:26
 24/27 anonim ***** válasza:
miért lenne ő elhívva a találkozókra?
2014. jún. 29. 01:26
 25/27 anonim ***** válasza:

Barátság csak akkor lehet ha mindkét félnek van párja, akit szeret is, és/vagy egyik félnek sem tetszik a másik.

Különben egyék fél mindig többet érez.

Ha ez tényleg barátság és nem csak haverság.

Haverokkal, barátokkal meg többnyire neten tudom tartani a kapcsolatot, de ha egy városban vagyok összeülni dumálni belefér. Viszont csak azért találkozgatni, hogy sétálgassak velük... az gyanúúúús. Szeretem a barátaim, de minden program nélkül sétálgatni csak úgy egy fiú és egy lány között, úgy hogy az egyiknek tetszik is a másik... az a srác tuti próbálkozik, barátnődnek meg tetszik a dolog. Lehet nem akar megcsalni, de alakul a dolog mert fogékony rá, engedi hogy a srác közeledjen.

Ha valakinek tetszek de nekem ő nem, nem fájdítanám azzal a szívét, hogy még találkozgatok is vele jelezve, hogy van remény a számára is... Max akkor cset, ha tényleg vannak közös témák.

2014. jún. 29. 11:45
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem a fiú barátaim simán kérdezik, hogy nem jön-e a pasim is, aztán vagy jön, vagy nem jön, de a lényeg, hogy ezek tényleg csak barátságok, senki nem akar a másiktól semmi többet, így nyugodtan jöhet az én pasim is, vagy a barátom csaja is velünk. 33/L
2014. jún. 29. 22:54
 27/27 anonim ***** válasza:
32%

Barátság akkor lehet, ha mindkettőnek van párja?:O Na, ti is el vagytok tévedve... :D Szóval ha valakinek van vkije, akkor nem is eshet szerelembe? OMG

Ez nem így működik...

Amikor szingli voltam, és akkor is amikor nem, voltak barátaim. És nem volt köztünk semmi, nem is akartunk. Pont.

2014. jún. 30. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!