Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a fiú-lány barátságban? Barátnőm újabban, kettesben talizgat egy sráccal, meg sétálgatnak. A srácnak bejön azt tudom. Ne aggódjak? Csak mert szerintem nem talizgat rendszeresen az ember valakivel ha kapcsolata van
...a kerdezonek meg azt tanacsolom h a baratnoje mellett talalkozgasson hetente 1-2x egy csajjal akinek bejon...
Igy = az allas
Lehetne ez barátság ha
-a srácnak nem jönne be a barátnőd
-és legalább néha te is el lennél hívva a találkozókra
Így viszont gyanúsnak tűnik a dolog.
Barátság csak akkor lehet ha mindkét félnek van párja, akit szeret is, és/vagy egyik félnek sem tetszik a másik.
Különben egyék fél mindig többet érez.
Ha ez tényleg barátság és nem csak haverság.
Haverokkal, barátokkal meg többnyire neten tudom tartani a kapcsolatot, de ha egy városban vagyok összeülni dumálni belefér. Viszont csak azért találkozgatni, hogy sétálgassak velük... az gyanúúúús. Szeretem a barátaim, de minden program nélkül sétálgatni csak úgy egy fiú és egy lány között, úgy hogy az egyiknek tetszik is a másik... az a srác tuti próbálkozik, barátnődnek meg tetszik a dolog. Lehet nem akar megcsalni, de alakul a dolog mert fogékony rá, engedi hogy a srác közeledjen.
Ha valakinek tetszek de nekem ő nem, nem fájdítanám azzal a szívét, hogy még találkozgatok is vele jelezve, hogy van remény a számára is... Max akkor cset, ha tényleg vannak közös témák.
Barátság akkor lehet, ha mindkettőnek van párja?:O Na, ti is el vagytok tévedve... :D Szóval ha valakinek van vkije, akkor nem is eshet szerelembe? OMG
Ez nem így működik...
Amikor szingli voltam, és akkor is amikor nem, voltak barátaim. És nem volt köztünk semmi, nem is akartunk. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!