Fiúk, miért van az, hogy néha a haverok/ismerősök előtt ti vagytok a nagymenők/macsók, de pl. kettesben egy lánnyal (aki elmondásotok szerint bejön) meg kiderül hogy van egy "normális" oldalatok is?
Kicsit lehet hülye kérdés,de tényleg érdekelne.
Pl. ilyenkor a macsó vagy a normális énetek a megjátszottabb?
mindenkettő valódi!
te is másként beszélsz anyukáddal és a szomszéd kisközértessel, nem? haverokkal lazák vagyunk, viccelődünk, megmutatjuk a csajoknak mekkora macsó állatok vagyunk. De ha már kettesben vagyunk velük, hülyeség ezt adni. olyankor kedvesek figyelmesek vagyunk. ez az igazi macsóság szerintem
Nem hülye kérdés, de teljesen logikus a dolog: társaságban az a férfias, ha macsó vagy és nem mutatod a gyengeség jeleit, ezek a következőek: érzelmesség, gyengédség, empátia, halkszavúság, stb.
Ha kettesben vagytok, akkor valószínűleg azt érzi a fiú, hogy nem kell megjátszania a kemény legényt. És szerintem erősen a macsó én a megjátszottabb.
Én utálom ezeket a "mi a férfias" dolgokat, legyen mindenki önmaga, legyen őszinte, vállaljon fel mindent. Szerintem ennél nincs férfiasabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!