Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a fiú-lány barátságban? Barátnőm újabban, kettesben talizgat egy sráccal, meg sétálgatnak. A srácnak bejön azt tudom. Ne aggódjak? Csak mert szerintem nem talizgat rendszeresen az ember valakivel ha kapcsolata van
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 17:00
11/27 anonim válasza:
Dehogy létezik, aki ezt állítja az egy pancser.
12/27 anonim válasza:
Nem tudom, nekem a pasim sose szólt emiatt! neki is vannak nőhaverjai, nekem is fiúbarátaim. Az utolsó mondatodat meg gyorsan-frissen felejtsd el, mert egy nagy baromság, h amikor kapcsolatod van, nem találkozgatsz mással... lol
13/27 anonim válasza:
szerintem van. nekem pl kb csak fiú barátaim vannak, de ez még nem jelenti azt, hogy lenne ott más is, mint barátság. akiről tudtam, hogy tetszem neki, megpróbáltam tosztázni, ha nem fogta fel, hogy már van párom és ez színtisztán baráti kapcsolat, megszakítottam a kontaktot.
14/27 A kérdező kommentje:
értem :) köszi nektek is
2014. jún. 25. 18:29
15/27 anonim válasza:
"Barátnőm újabban, kettesben talizgat egy sráccal, meg sétálgatnak. "
Milyen gyakran?
16/27 A kérdező kommentje:
heti 1-2
2014. jún. 25. 18:36
17/27 anonim válasza:
Ja csak heti 2 alkalom? Az más, akkor minden rendben van.
Ultrapancser.
18/27 anonim válasza:
Fiú-lány barátságban általában az egyik fél mindig többet érez (és hanyagoljátok a kioktatásokat, tudom, hogy nem 100-ból 100x, de a legtöbb esetben igen). Szóval barátom, a te kapcsolatodnak már régen lőttek.
19/27 anonim válasza:
Ha elkezd veled furán viselkedni, nem olyan mint eddig majd akkor kezdj aggodni, mert ugyis èszreveszed ha valami nem jó.
20/27 anonim válasza:
Dehat a csavonak bejon a baratnod...lasd mar a tenyeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!