Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretünk bele mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretünk bele mindig olyanba, aki (folyt. )?

Figyelt kérdés
nem szerelmes belénk, vagy nem jövünk be neki?

2014. jún. 14. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet irányítani. Sajnos ez van. :/ Nem hiszem hogy van ennek bármi oka. Sokan nem olyanba szeretnek bele, ez nem törvényszerű.
2014. jún. 14. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Eddig így jártam folyton. Annak ellenére, hogy volt barátom, kiderült egyikről hogy még az exét szereti, másik inkább önmagát szerette, de az is sokáig az exét emlegette meg hasonlítgatott hozzá.

Aztán, vannak akik szimpatikusak nekem, de nem jönnek be, és nekik meg nagyon tetszem. És ez gyakran aggaszt, hogy ez milyen kellemetlen, ha nem viszonozzák az érzéseidet. Tapasztalatból sajnos tudom, és kár hogy nem lehet ezt eltörölni. :D Persze nem is lenne könnyű. De talán kevesebb összetört szív lenne a világon.

2014. jún. 14. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Hát, sajnos erre nincs megoldás. illetve vannak olyanok, akik félve a csalódástól, meg az elutasítástól, inkább bezárkóznak egy gubóba, és nem szeretnek senkit. Ez viszont tuti nem a jó megoldás. Szóval sztem csak idő kérdése, és neked is lesz majd vkid, akit szeretsz, és ő is szeret. Még ha most ez olyan tündérmesébe-illőnek tűnik is. :)Attól, hogy nem akkor jön, mikorra te várod, vagy te szeretnéd, attól még jön ám! Talán már el is indult ;)
2014. jún. 14. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert többen is közelállhatnak az ideálunkhoz, nekik meg mi nem, vagy éppen akkor foglaltak, mikor lehetne ott valami:S:)
2014. jún. 14. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Azt hiszem 22 éves koromra már kinőttem a tündérmesékből. :)

Főleg ilyen téren.

A begubózás szerintem sem jó megoldás, még akkor sem, ha időnként "rá jön" az emberre.

Azt elég jól tudom, hogy sok embert szeretek a közelemben, igaz nem szerelemmel, de az, hogy egyáltalán ne szeressek senkit, mondjuk szerelemmel, kizártnak tartom.

2014. jún. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!