Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig olyanba szeretünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig olyanba szeretünk bele aki nem érez hasonlóan?

Figyelt kérdés

Nem volt szándékomban az általánosítás ..de mivel sztem már mindenki járt igy élete során,helyet kaphat igy a kiírás.

Nekem még sosem viszonozták az érzéseim ..illetve most nem olyan rég zártam rövidre egy ügyet ..mert nem szeretett belém ,és ezt ő is beismerte utólag .Nincs bennem harag ..csak egyszerűen nehéz ezt megérteni, feldolgozni.

És tudom milyen a másik oldal mert belém is voltak szerelmesek ..és sajnos én meg az ő érzéseiket nem tudtam viszonozni.

Miért nem találkoznak az érzések ? Vagy miért csak nagyon ritkán ?

:(

2011. dec. 20. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
képzeld, 7 milliárdan élnek a földön, ha kb 50-50% a nemek aránya, 3,5 milliárd potenciális lehetőség, ennek mondjuk 99,9%-a vagy olyan messze lakik, vagy kora miatt teljesen lehetetlen, hogy összejöjjön.. a maradékból kellene megtalálnod azt az egyet, akivel összeilletek.. kicsi az esély.. :S
2011. dec. 20. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Mert nagyon sok ember nem tesz semmit a szerelemért, csak hisztizik, hogy nincs senkije. De ha picit meg kellene erőltetnie magát, mondjuk, hogy NYIT mások felé, már visszakozik is. Aztán nagyon sokan egy ideált kergetnek, ezért nem is hajlandók ezen kívüli emberekkel ismerkedni, pedig lehet, hogy simán lehetne belőle szerelem, ha túllépne az egyén ezen a gyerekes dolgon. Néha az ember meg egyszerűen tudat alatt csak szeretni akar, de nem tudna/akar fenntartani egy kapcsolatot, mégha magának se ismeri be, erre pedig egy reménytelen szerelem igencsak ideális.
2011. dec. 20. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 16-szor voltam plátói szerelmes! Ált. valami ki fogással jönnek de tudom jól, hogy a külsőm az ami ebben akadályozza őket! Pedig Jó néhánnyal barátságból lett szerelem ! Ismertek és kedveltek mint barátot de ha szóba jön az hogy nem-e lehetne több is akkor kész ennyi. Szeretnék én is úgy lenni, hogy viszonyozzák de ez nem így megy! És ez az emberek 50%-ra szerintem igaz!

19f :)

2011. dec. 25. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves lehetsz, de nem igazán úgy van ahogy gondolod. Én mostanában gondoltam végig, hogyan is jöttek össze a dolgaim egészen kis tini koromtól. Sokszor volt olyan, hogy megpillantottam egy srácot és rögtön azt mondtam, hogy "hmm én őt szeretném megismerni" avagy "hmm, nekem ő kell!"... Az esetek igen nagy százalékában lehet hogy pár héttel, vagy pár évvel később, de ezeket a srácokat mind megismertem és sokkal jártam is több kevesebb szerencsével. Ergo abszolút nem esélytelen, csak határozottnak kell lenni és ahogy előttem írták TENNI KELL azért, hogy megkapd amire vágysz és nem csak várni a sült galambra.

Egyáltalán nem olyan nehéz ez szerintem, mint amilyennek te gondolod... előbb utóbb mindenki ráakad valaki olyanra, aki képes őt a hülyeségeivel, hibáival együtt elfogadni.

2011. dec. 26. 01:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én életemben többnyire jelen van 'két' csaj, az egyik akit nehezemre esik elfelejteni, pedig van hogy hónapokig nem látom. A másik meg akarná hogy legyen valami komolyabb,de ő nekem nem kell,mert a gondolkodása eléggé gyerekes,és kiábrándító. Az előttem szóló véleményébe érzek igazságot,de amíg szeretem az elsőt addig nem tudok másra figyelni,ha mással vagyok is ő jár a fejemben.
2011. dec. 26. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!