Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érez hasonlóan?

Figyelt kérdés

Érez valaki úgy mint én:

Volt egy lány akit nagyon szerettem de ezt ő nem viszonozta de barátok maradtunk ,lassan lassan túl tettem magam rajta de még most is hogy van másik barátnőm néha néha eszembe jut.Ugy érzem hogy valamilyen szinten még mindig szeretem és soha nem fogom elfelejteni.furcsa módon néha még mindig ugy érzem szeretem

Ez normális?Érez igy más is egy másik ember iránt?(pláne akkor ha még jártatok is)vagy csak én vagyok ezzel igy?

2011. nov. 16. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
valoszinüleg eleg melyek voltak ezzel a lannyal szemben az erzeseid!biztos hogy nagyon sokan vannak meg igy rajtad kivül, de ha a lany nem viszonozza akkor probalj tul lepni rajta teljesen!Persze ez nem megy hipp hopp-ra ! ne talakozz vele annyit annyit ha a barati körödbe tartozik az a lany!igy nehezebb a felejtes!
2011. nov. 16. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze,szerintem sokan vagyunk így.

Miért nem hívod fel ezt a lányt és veszed fel vele a kapcsolatot?A jelenlegi pároddal meg azért járni felesleges,hogy legyen valami pótlékod,és hogy ne legyél egyedül...

2011. nov. 16. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:
értele,de mi van ha most sem akar semmit,azért nem akarom felhivni hogy megint pofára essek
2011. nov. 16. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem itt az is kérdés h mennyire erős mostani kapcsolatod.... a lány mennyire szeret és te mennyire szereted őt..... m ha nem elég erős lehet h kár szenvedned mellette ugymond... én ugyanezért szakitottam egy hete a pasimmal mert még az előtte lévő exemet szeretem.... de jobban érzem igy magam h nem csapom be a sracot sem és magamat sem h együtt vagyunk de csak úgy.... :s jah igen és azzal is tisztában kell lenned az exed mit érez most irántad mert csak így léphetsz az ügy érdekében....
2011. nov. 16. 15:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdethetem h az exed mit érez irántad?(csak ugy érdekel)
2011. nov. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!