Egy semminek érzem magam:S Érez valaki hasonlóan így?
hát ige én is igy érzek mint te
ennél nincs semmi rossz
14/l
szerintem probald meg elfogadni onmaga, addig ugyse fogsz boldog lenni... ha te nemfogadod el magad, akkor ne vard, hogy egy pasi elfogadjon
Legy magabiztos. Szanj magadra tobb idot, szepitsd magad, jarj el szorakozni, legy optimista, csinalj egy kis bolondsagot, hulyeseget...dobd fel valamivel a hetkoznapjaidat.
En kisse hasonlo helyzetben voltam... sose tetszettem onmagamnak..mindig talaltam magamban valami hibat, masokat mindgi szepnek tartottam.
Megprobaltam elfogadni magam olyannak amilyen vagyok...mostmar tobbet torodok magammal stb.(amiket felsoroltam az elobb) es igy jobban is erzem magam.... megszunt a nyafogas, hogy: o, olyan csunya vagyok...o, en nemkellek senkinek...ezeket abba kell hagyni mert elobb utobb ha igyfolytatod masok sem lesznek megelegedve veled, ha latjak, hogy mennyire ugymond utalod magad... s igy pasi teren se lesz sose szerencse....
sok sikert!
Szia! Ahogy olvastam a soraidat, az tűnik ki belőle, hogy nem is tudod elképzelni, hogy szerencsésebb helyzetben vagy, mint mások, hogy vannak barátaid, akik lelket öntenek beléd, és elbeszélgetnek veled.
Nekem most lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak, együtt éltünk, minden vágyam, reményem és hitem az volt, hogy megtaláltam az igazit. (28 éves múltam.) Közben eljöttem a munkahelyemről, mert találtam közelebb, de nem jelentettek be, így ott hagytam. A kapcsolatomnak is vége szakadt, visszaköltöztem anyumhoz. A barátaim vagy külföldön, vagy párkapcsolatban élnek messze tőlem. Magamra maradtam, csak anyummal tudok elbeszélgetni, de vele nem akarok. CSak állok kint egyedül minden este a teraszon, cigizek és gondolkodom. Szörnyű érzés. ELhiheted. Szóval Te Szerencsés Vagy!
Üdv,
egy olvasó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!