Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Hol találhatok valakit, aki hasonlóan gondolkodik?
Nemrég lett vége egy elég hosszú (2 év) kapcsolatomnak, és a lány máris mással jár. Nem féltékenykedek, mert egészségére, ez van. Én is össze tudnék jönni most valakivel, de én nem vágyok most másra csak valakire akivel jól érzem magam, akivel elütöm az időt, akivel közös a szimpátia, nekem nem kell (most) lángoló szerelem, véres romantika. Csak megosztott öröm. Csak az, hogy jól érezzük magunkat, hogy kedveljük a másikat, és úgymond "túllépjünk a barátság kategórián". Mert én nem lennék kész most egy szerelemre. De egy könnyed kapcsolat nagyon jól esne, ahol mégis hűségesek vagyunk addig, amíg csak együtt akarunk lenni, és akár később szerelem is kialakulhat belőle. És nem, nem szexkapcsolatra vágyom, mielőtt bárki is félreérti. Normális, hogy ilyenre vágyom, és nem arra amire a legtöbb korombeli, hogy egy életen át tartó kapcsolatot találjak?
16/F
Szerintem normális dolog, hogy szüksége van az embernek egy kis időre egy hosszabb kapcsolat után, szóval a lányban van a hiba, nem benned. Mit jelenet az a nemrég pontosan?
Járj nyitott szemmel, biztos akad a sulidban olyan lány, aki nem akar rögtön szerelembe esni veled, csak társaságra vágyik.
Teljesen rendben van, tizenévesen szerintem ez a helyénvaló.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!