Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok még olyan férfit aki megbecsüli a nöket?
a normális férfiak normális nőt keresnek...
szóval ezért nem találtál
Én meg egy rendes lányt keresek, csak az baj, hogy aki nekem tetszik annak én nem jövök be, akinek meg én tetszem az nekem nem tetszik. Tudom egy kicsit válogatós vagyok külsőre, de első a testi vonzalom anélkül nem lehet normális párkapcsolat, ugye.
De a belső is nagyon fontos, ami még nehezebb és hosszabb időt vesz igénybe, már mint kiismerni a párunkat. Sokat lehet csalódni az biztos, de azt is be kell látni, hogy nincsenek tökéletes emberek.
Én személy szerint nem vagyok egy nagy bulizós, amúgy is ritkán járok el valamerre. Nem is vagyok nagy társasági ember, inkább netről ismerkedem.
Igazából olyan férfiben fogod megtalálni ezt, aki a rondábbak közé tartozik, vagy csak félénkebb, gátlásosabb, viszont értelmes, intelligens.
A külső meg elég fontos tényező mindkét nemnél, eddigi tapasztalataim szerint, hiába mondják egyesek, hogy nem, mert ez nem igaz. Én többnyire azért nem kaptam esélyt a lányoktól, mert külsőre nem vagyok nagy szám, sőt...
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!