Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találhatok még olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok még olyan férfit aki megbecsüli a nöket?

Figyelt kérdés
Keresem kutatom, de szinte csak bulifüggö vagy szexmániás majmot találok. Egy olyan pasit keresnék aki dolgozik, érdeklik a közös programok,és ugy alapból törödik velem! 23l
2011. aug. 13. 23:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Persze én :D
2011. aug. 13. 23:47
 2/23 anonim ***** válasza:
lehet nem jó helyen keresgélsz:) nekem meg az a kérdésem,hogy találok olyan nőt,akit nem kell hónapokig fűzni,stb h végre legyen már valami?:D NEM SEX...-.-
2011. aug. 13. 23:48
 3/23 A kérdező kommentje:
Lehet. :) egyébként normális átlagos lány vagyok. Füzni? Füzni a gyöngyöt kell engem biztos nem. :)
2011. aug. 13. 23:51
 4/23 anonim ***** válasza:
:D
2011. aug. 13. 23:51
 5/23 Colix válasza:
kevés van, és nem lehet minden nőt megbecsülni tehát tőled is függ.
2011. aug. 13. 23:52
 6/23 anonim ***** válasza:

a normális férfiak normális nőt keresnek...

szóval ezért nem találtál

2011. aug. 13. 23:53
 7/23 A kérdező kommentje:
Na ja persze! És mit dugunk?hagymát? Ahhoz már késö! :D
2011. aug. 13. 23:53
 8/23 A kérdező kommentje:
Ezek szerint szerinted nem vagyok normális? Hat köszike...
2011. aug. 13. 23:54
 9/23 anonim ***** válasza:

Én meg egy rendes lányt keresek, csak az baj, hogy aki nekem tetszik annak én nem jövök be, akinek meg én tetszem az nekem nem tetszik. Tudom egy kicsit válogatós vagyok külsőre, de első a testi vonzalom anélkül nem lehet normális párkapcsolat, ugye.

De a belső is nagyon fontos, ami még nehezebb és hosszabb időt vesz igénybe, már mint kiismerni a párunkat. Sokat lehet csalódni az biztos, de azt is be kell látni, hogy nincsenek tökéletes emberek.

Én személy szerint nem vagyok egy nagy bulizós, amúgy is ritkán járok el valamerre. Nem is vagyok nagy társasági ember, inkább netről ismerkedem.

Igazából olyan férfiben fogod megtalálni ezt, aki a rondábbak közé tartozik, vagy csak félénkebb, gátlásosabb, viszont értelmes, intelligens.

A külső meg elég fontos tényező mindkét nemnél, eddigi tapasztalataim szerint, hiába mondják egyesek, hogy nem, mert ez nem igaz. Én többnyire azért nem kaptam esélyt a lányoktól, mert külsőre nem vagyok nagy szám, sőt...

21/f

2011. aug. 13. 23:56
 10/23 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van. Nekem pedig nem kell nagy szám pasi. Külsö? Hát kell hogy valami megfogjon. Egy részlet is elég pl szép szem. Szóval ne legyen ocsmány,de nem vágyom szöke hercegre. Az ha félénk az meg nem baj.én nem vagyok az,az ellentétek talán vonzák egymást!
2011. aug. 14. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!