Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok még olyan férfit aki megbecsüli a nöket?
01:05-ös vagyok
Én nem tudom, hogy neked milyen pasik jönnek be, csak próbáltam találgatni és ötleteket adni, hogy mi lehet a baj.
És azzal se értek egyet veled, hogy a mai fiatal lányoknak a feminim srácok jönnének be. Mindigis volt ilyen is-olyan is. Az unokatesóm lánya most 18 és az ő baráti körében minden csajszinak a férfiasabb srácok jönnek be, nem a gyantázott mellkasú feszülős pólós.
Az a baj, hogy úgy látom, hogy hajlamos vagy általánosítani, lehet, hogy már észre se veszed, ha valaki nem illik bele a skatulyáidba, akkor is belepasszírozod egybe és így mindenkivel lesz valami gond.
Próbáld félrerakni a keserűséget és a sértődöttséget és nyitottan és bizakodón állni a világhoz.
És amint írtam, te magadat becsüld és tiszteld és akkor mások is fognak, ez a legfontosabb!!!
Ha belegondolsz te se azzal ismerkednél szívesen, akin látszik, hogy negatívan áll mindenhez, dacos, hanem inkább egy életvidám optimista emberrel.
Először te próbálj meg olyanná vállni, amilyen embert te is szívesen elfogadnál magad mellé és akkor biztosan találsz majd olyat, aki hozzád való. Viszont addig, amíg csak hibákat keresel a világban, addig benned is csak hibákat fognak találni mások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!