Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok még olyan férfit aki megbecsüli a nöket?
Aki nem bulizik az még nem feltétlenül ronda. Nekem elég kicsi az önbizalmam, viszont ettől függetlenül elég sok lány szemezik velem, mosolyog rám, ebből gondolom, hogy nem lehetek csúnya vagy ilyesmi. Nem bulizom, nem piálok vagy dohányzok, úgy igazából sehova sem járok el, mert nem találom a közös hangot a korosztályommal.
Sajnos ez a probléma, hogy "normális" fiatalok nem találnak maguknak párt mindkét nemre ki van terjedve. Mivel a bulizós, lazább erkölcső lányok és fiúk többen vannak, így könnyebben találnak egymásra, mint a "visszahúzódóbb", nem éjszakai életet élők, akiknél nem elég, hogy kevesen vannak, de még ugye közös pont sincs ahol találkozhatnának, hiszen nem nagyon járnak el ismerkedős helyekre. Én is csak egy rendes, 20 év körüli (ink. kicsit alatti) lányt keresek, akiben megbízhatnék, értékeli az olyan programokat mint kirándulás, mozi/színház, sétálás, nem iszik, nem bulizik stb és emellett még tetszik is, de eddig még nem igazán találtam. Szóval Kedves kérdező, ez egy nehéz menet, de találhatsz. :)
20F
Hát azt mondjuk, hogy megbecsüljenek ki is kell érdemelni...
Meglepődve olvastam amúgy a kérdést is, mert ugye mindenki ahhoz az élethez kap egy társat, milyen életet él. Tehát ha te bulikban tengeted a napjaid, akkor nyilván ott ismerkedsz és ott nagy eséllyel vagy olyat találsz, aki a bli miatt vagy olyat, aki a szex miatt van ott. De ha nem buliban ismerkedsz, akkor már rögtön nagyobb esélyed van, hogy ne ezekbe a kategórákba essen...
Mondjuk az is érdekelne, hogy te mit nevezel szexmániásnak, mert azt szerintem oké, hogyha kimutatja, hogy vonzónak talál és szívesen lefeküdne veled, mondjuk az nem jó, ha már az első randin egyértelműen erre hajt, de az teljesen természetes, ha egy pasinak már az első perctől megfordul a fejében, hogy jó lenne téged lefektetni és ez nem feltétlenül negatív. Nekem a pasim pl bevallotta amikor 3 éve voltunk együtt, hogy már akkor amikor először meglátott a buszon megrpóbált elképzelni meztelenül... :D
Egyébként az a titka, hogyha te tiszteled és megbecsülöd saját magad, akkor a pasik is úgy fognak hozzád állni.
Én pl a természet valamilyen furcsa szeszélye miatt komoly lánynak látszom, ezért volt már olyan, hogy egy srác mentegetőzött, hogy ő nem olyan rosszfiú ám, mint amilyennek látszik. Szóval van egy csomó ilyen, próbáld meg átgondolni, hogy vajon hozád miért nem így állnak a pasik. Nem biztos hogy benned van a hiba, de valamin biztosan vltoztatnod kell, ha máson nem, akkor azon, hogy hol ismerkedsz vagy kikkel állsz szóba.
Még egyébként furán hangzik, de az öltözködés is számít. Ha bulizós csinilánynak öltözöl, akkor a bulizós csinifiúk fognak megtalálni. Szóval ahhoz kell öltözni, amilyen pasit szeretnél. Csak mert írtad, hogy dolgozó...stb legyen, namrmost egy öltönyös pasi nem fog leszólítani a buszon egy farmerban és rózsaszín kapucnis pulcsiban feszítő csajszit még akkor sem, ha amúgy csinosnak találná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!