Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretünk bele olyanba, aki nem lehet a miénk? Miért nem tudjuk mi meghatározni azt, kibe leszünk szerelmesek?
dejó lenne. legrandább nőt egyből elvenném feleségül :)
mindig abba leszel szerelmes amúgy akiről azt gondolod, hogy minden vágyad ki fogja elégíteni. ezért vagyok én szerelmes angela merkelbe és az angol királynőbe, II. erzsébetbe.
Tényleg nincsen rá válasz, de ha úgy érzed, hogy tényleg soha nem lehet a tiéd, akkor a "felesleges" fájdalmak elkerülése végett próbáld az agyaddal irányítani a szíved érzéseit (ami tudom az egyik legnehezebb dolog a világon).
Csak magad megkímélésére...
1-esenk!
Nagyon igazad van. Állítólag mindenkinek több "igazija" van, de csak egyetlen olyan létezik, akinek te is az igazija vagy!!! :)
1-essel egyetértek. Tényleg az az igazi szerelem. De ettől függetlenül az is szerelem, amit te érzel, csak reméytelen.
Nem lehet ezt irányítani, a szerelem jön, letarol, felforgat, megőrjít, sárba tapos és az égbe emel. Lefogyaszt, elsápaszt, megforgat, megrág és kiköp. Egyetlen remény van, hogy elmúlik egyszer. Nekem volt, elmúlt. jött egy másik, de az inkább rajongás. jobban tűröm, de ez sem könnyű. Ez is el fog múlni. Csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!