Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha nem állok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha nem állok készen a házasságra+gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés
24 vagyok a párom 28. Kb egy éven belül el szeretne venni feleségül, eddig nem igazán beszélgettünk ilyesmikről a 3 év alatt. Úgy érzem, hogy fiatal vagyok még az ilyesmire és éretlen is. És nem akarok elhízott, zsíros hajú "asszony"lenni, értitek. És nem, nem a külsőségre megyek, de azt hiszem, az nem számít bűnnek, ha szeretek sportolni és szépen öltözködni.

2014. jún. 22. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem úgy gondoltam XD. De érted... De visszatérve, más nő foggal-körömmel házasodna, tényleg nem érzed magad elég érettnek, vagy csak félsz a változástól?
2014. jún. 22. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyikről sem kell lemondani. :)

Úgy leszel csak igazán jó MILF! :P

2014. jún. 22. 19:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Csak attól félek, ami a barátnőimmel történt... egyik elvált, másik meg úgy begubózott, hogy szinte ki se jön a házból és jól meghízott. Meg úgy kb a többiek is, megszakítottak minden kapcsolatot a külvilággal. Én meg nem ilyen vagyok, hanem pörgök-pörgök, sok mindent magamra vállalok, idegenvezetést, volontőrmunkákat, zumbát, hastánctábort, nyelvtanfolyamot... szóval értitek, hogy ne az legyen, hogy hoppá, megházasodtam, most otthon ülök. Nem az, hogy másokkal d...gni, hanem hogy élni továbbra is az eddigi életet, némi változással(van egy férjem).
2014. jún. 22. 19:17
 14/19 anonim ***** válasza:
senki nem mondta hogy kötelező megházasodni meg gyereket csinálni..ha ezt ő így betervezte hogy jövőre elvesz..hát nem túl romantikus egyik az,másik meg mi lesz ha nemet mondasz? semmi keresel egy másikat azt kész,fiatal vagy még :)
2014. jún. 22. 19:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél? Milyen életet? Egyébként együtt éltek már? Mert szerintem az első igazi változást az összeköltözés, a másikat meg a gyerekek (ha lesznek) jelentik egy pár közös életében.

Ha együtt éltek, semminek nem kell változnia a házasság után. Ugyanúgy lehettek tovább, ahogy eddig, egy papír aláírásával nem módosul az életvitel.

Elhízott meg zsíros hajó feleség abból lesz, akinek annyi teendő a nyakán marad, hogy nem jut ideje magára, esetleg még a környezete is azt szuggerálja belé, hogy egy feleség (anya) élete ilyen, ez van.

2014. jún. 22. 19:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindent ugyan úgy fogsz tudni csinálni, mint az előtt, csak az egyik kezed egy gyűrűnyivel nehezebb lesz. Hozzáállás kérdése. Sok ember a házasság után azért tunyul el, mert úgy vannak vele, hogy van egy párjuk, aki (elméletileg) biztos velük marad, így nem kell már semmit sem csinálni. Te ne legyél ilyen! Egyszerűnek tűnik nem? A baba már teljesen más tészta. Sok szerencsét Neked! :)
2014. jún. 22. 19:30
 17/19 kolosszus22 ***** válasza:
0%

Beteg egy világot élünk.

27F

2014. jún. 22. 20:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Pfff.. te még tényleg éretlen vagy, ha ezt gondolod a házasságról... A házasság mióta tiltja a testmozgást, a bulikat, a hajmosást, a társasági életet és a szép öltözködést? Elárulom: Nem tilt semmit sem:)

Én 24 évesen jöttem össze a férjemmel. 25 voltam mikor férjhez mentem, a férjem 22 volt az esküvő idején. Mégsem ülünk a 4 fal között. Nem híztunk el. Eljárunk kettesben is, barátokkal is, családdal is, buli, koncert, ami épp jön, elég változó.... A házassággal nem áll meg az élet. Nekünk így jó. Szeretünk férj és feleség lenni:) Adott volt minden hát összeházasodtunk. Nem akartunk várni, mert nem volt mire...

Ha nem akarsz elhízott zsíros hajú asszony lenni akkor moss hajat és ne hízz el....jesszus. Tényleg komoly ez a kérdés?

Gyereket pedig akkor vállalsz amikor akarsz. Csak mert megházasodsz még nem kötelező a nászéjszakán teherbe esni. Nekünk sincs gyerekünk 2,5 év házasság után sem, bár nekünk amúgy sem lesz. De pl ha 25 évesen férjhez mész, 30 éves korodig simán várhatsz a gyerekkel ha amúgy egészséges vagy, és pl 2 babát szeretnétek. Még akkor is ha hármat. 28/N

2014. jún. 23. 01:49
 19/19 A kérdező kommentje:

De akkor mi ez a sok kérdés az gyk-n a férjektől, hogy már nem kívánják a feleségüket? Meg hogy inkább kalandoznának? Vagy ez csak egy kevés százalék?

Jóóó, hát éretlen vagyok na... anyu is mindig mondogatta, h maaajd, maaajd, ráérsz még... :D De most hiába kenem ezt rá, azt mondja, hogy ezt a 15 éves koromra értette :D

2014. jún. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!