Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha nem állok készen a házasságra+gyerekvállalásra?
Egyikről sem kell lemondani. :)
Úgy leszel csak igazán jó MILF! :P
Mit szeretnél? Milyen életet? Egyébként együtt éltek már? Mert szerintem az első igazi változást az összeköltözés, a másikat meg a gyerekek (ha lesznek) jelentik egy pár közös életében.
Ha együtt éltek, semminek nem kell változnia a házasság után. Ugyanúgy lehettek tovább, ahogy eddig, egy papír aláírásával nem módosul az életvitel.
Elhízott meg zsíros hajó feleség abból lesz, akinek annyi teendő a nyakán marad, hogy nem jut ideje magára, esetleg még a környezete is azt szuggerálja belé, hogy egy feleség (anya) élete ilyen, ez van.
Beteg egy világot élünk.
27F
Pfff.. te még tényleg éretlen vagy, ha ezt gondolod a házasságról... A házasság mióta tiltja a testmozgást, a bulikat, a hajmosást, a társasági életet és a szép öltözködést? Elárulom: Nem tilt semmit sem:)
Én 24 évesen jöttem össze a férjemmel. 25 voltam mikor férjhez mentem, a férjem 22 volt az esküvő idején. Mégsem ülünk a 4 fal között. Nem híztunk el. Eljárunk kettesben is, barátokkal is, családdal is, buli, koncert, ami épp jön, elég változó.... A házassággal nem áll meg az élet. Nekünk így jó. Szeretünk férj és feleség lenni:) Adott volt minden hát összeházasodtunk. Nem akartunk várni, mert nem volt mire...
Ha nem akarsz elhízott zsíros hajú asszony lenni akkor moss hajat és ne hízz el....jesszus. Tényleg komoly ez a kérdés?
Gyereket pedig akkor vállalsz amikor akarsz. Csak mert megházasodsz még nem kötelező a nászéjszakán teherbe esni. Nekünk sincs gyerekünk 2,5 év házasság után sem, bár nekünk amúgy sem lesz. De pl ha 25 évesen férjhez mész, 30 éves korodig simán várhatsz a gyerekkel ha amúgy egészséges vagy, és pl 2 babát szeretnétek. Még akkor is ha hármat. 28/N
De akkor mi ez a sok kérdés az gyk-n a férjektől, hogy már nem kívánják a feleségüket? Meg hogy inkább kalandoznának? Vagy ez csak egy kevés százalék?
Jóóó, hát éretlen vagyok na... anyu is mindig mondogatta, h maaajd, maaajd, ráérsz még... :D De most hiába kenem ezt rá, azt mondja, hogy ezt a 15 éves koromra értette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!