Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja, még nem jött el az idő a házasságra, az azt jelenti, hogy később sem kéri meg a kezem?
Nyáron összeköltözünk, viszont már nem vagyunk olyan fiatalok (30 körüliek vagyunk mindketten). Én nem mondtam még neki sosem, de szeretném, ha megérné a kezem és összeházasodnánk.
Most mit tegyek, hogy mondjam ezt meg neki?
Vagy ne mondjam?
inkább ne mond
éreztesd vele mi a vágyad
előbb-utóbb biztos megteszi magától is
Ő ez alatt azt értheti, hogy nem jött el az idő a házasságra.
Együtt éltek, és egy ilyen egyszerű mondatot is félreértesz?
Adj neki egy kis időt, nem megy az olyan hirtelen.
Attól függ mióta vagytok együtt... fél év után még meg is értem hogy azt mondja nem jött el az ideje.
De ha ennyi idősen 1- 2 éve együtt vagytok, de még mindig nem tud döntést hozni, akkor csak kifogás. Azért mondta hogy ne rágd a fülét ezzel, ne is gondolj esküvőre mert eszében sincs elvenni téged. nem kizárt hogy később sem. végül is ha együtt fogtok élni, úgy is megkap mindent tőled, nem érzi szükségét hogy komolyan elköteleződjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!