Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti összekötnétek az életeteket (nem házasságra gondolok) olyan férfival, akinek 40 milliós tartozása van, a bank elvette a házát, mindenét?
38 éves férfiről van szó, én hasonló korú nő vagyok, van egy gyerekem akinek természetesen szeretnék mindent megadni a jövőben. A pasival fél éve vagyunk együtt, szerelem, minden megvan, viszont most kezdek kicsit kételkedni, mivel összeköltözés van tervben 1-2 hónapon belül (albérletbe mennénk). Mivel nincs semmije, sőt, ha lenne is, elvenné a bank, így kicsit nehezen alakul bennem jövőkép. Amúgy nagyon rendes ember, dolgozik, jelenleg szüleinél él. Terve szerint kijelentkezik az eddigi lakcíméről, így hajléktalanként lesz számon tartva.
A fentiek ellenére lehet közös, boldog jövőnk?
ha a gyerekednek nemet akarsz válaszolni arra a kérdésére hogy "anya, veszel nekem egy 30forintos nyalókát?" akkor igen, lehettek boldogok..
tudom gyerek szemmel milyen a hitel, ne akarj rosszat a gyerekednek, attól még nem kell lemondani arról a férfiről, csak keressetek más megoldást mert ha osszehazasodtok megnézheted magad ha tönkre menne a kapcsolatotok
"Hogy lehet ennyire felelőtlenül hitelt felvenni? Ha másban is ilyen (és miért ne lenne?) én inkább kimaradnék az életéből."
Akkor te is egyetlen rossz tulajdonságod miatt kimaradnál bárkinek az életéből?
Szinte semmi mást nem tudunk a fickóról, csak hogy nagy az adóssága. Ennyi alapján persze, hogy nem jó... Azt, hogy mire vett fel hitelt, mennyit keres, mit dolgozik, milyen ember, stb. azt nem. Ha ennyi alapján ítélkezel, akkor sajnállak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!