Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontosabbak neki a haverjai?

Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel már egyszer szakítottunk, de aztán 1-2.hónapra rá kibékültünk,mert rájöttünk még mindig szeretjük egymást. Azóta találkozunk,és többször elmondja hogy mennyire szeret,és hogy hiányzom neki ha nem vagyok vele. És most hogy nyári szünet lett, és ő is és a haverjai is ráérnek,így velem néha-néha találkozik..mert mindig a haverjaival van..és ez nagyon zavar.
2014. jún. 22. 16:21
 1/1 anonim válasza:
Hasonló volt velemis de én ott csesztem el mindig hogy ha a barátom oda ment egy másikhoz el ráncigáltam onnan. Asztán nem nagyon akart velem beszélgetni. Nemtudom hogy te szoktál ijet csinálni mert ha igen akkor ne csináld.
2014. jún. 22. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!