Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a haverjai fontosabbak mint én?
Ha fiatal(kb 20alatt), akkro azért, mert gyerekes a felfogása, de ha már idősebb, akkro valószínűleg nem vagy neki elég fontos. Most mondanám h. válts, de tudom h.ez nehéz..nekem is másfél évig tartott 1hasonló eset:(
De már boldog vagyok vki olyannal akinek nagyon fontos vagyok:)
Nah de visszatérve hozzád beszéld meg vele, és írd le h.mi lett a válasz.
Szia!
A pasiknak a haverok is nagyon fontosak az életükben, ettől függetlenül nem biztos, hogy arra kell gondolni, hogy fontosabbak, mint te, vagy nem szeret téged. Nekik is kell egy kis kikapcsolódás, dumcsi a haverokkal ugyanúgy, mint nekünk nőknek. Viszont ha gyakran hanyagol téged miattuk, akkor az persze már nem normális. Ebben az esetben azt tudom tanácsolni, hogy ülj le vele és beszéljétek meg. Pl. legyen olyan nap/órák, amikor azt az időt csak veled tölti, olyan, amikor a haverjaival van és olyan, amikor ti is társaságban vagytok. Szerintem ez alap egy kapcsolatban. Fontos, hogy kettesben legyen, hogy társasággal és külön a barátaitokkal (ő a haverjaival, te a barátnőiddel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!