Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? :- ( Van barátom de tetszik egy másik srác is.
Fiatal vagy a halálhoz. Bármennyire nem szeretnéd, mégis jobb az őszinteség. Elmondhatod, hogy több érzés kavarog benned. Egy erős kapcsolat kibirja az őszinteséget, ezt 10 év mulva elhiszed. Nagyon szerethet téged, ha nincs rá ok, amit felróná neki, és egyébként is ennyit megérdemel tőled. Adj magadnak és neki is időt, hogy a kapcsolatotokért többet tehessen. Nem irtad mennyi ideje vagytok együtt????? NÉzz magadba, mi is ami tetszik a másikban, amit hiányolsz a mostani párodban? Ha nem tudja mire vágysz, hogy járjon a kedvedbe? Azt azért ne felejtsd el, hogy neked is tenni kell a kapcsolatodért!!
Jól gondold át, mint irtad bántad már meg a döntésedet. A másik mellett is megtetszik megint valaki idővel, megint itt fogsz tartani???
ezt a 10:15.nek írnám :) :
nekem az a másik srác,aszóval az olyan félék az ideálom,egy embert szerettem eddig,aki olyan volt,mint ő.(De nem ő miatt tetszett meg.)Biztos tudnám ugy szeretni,és neki is 4 éves kapcsolatai voltak,szóval nem 2hetente dobálja a csajokat.A mostani barátom else mondja hány barátnője volt eddig,gondolom mert olyan sok.Egyfolytában oltogatják egymást,mert a barátom mindig hazudgál.Én meg tűröm.Amugy ismerik egymást.
Szia! Hát ez 1 éve volt legalább:)
De a lényeg hogy végül a barátomnál maradtam,viszont vele vége lett 1-2 hónapra rá,mert már nem szeretett, én meg nagyon is szerettem,visszaszerettem belé! Úgyhogy én azt tanácsolom neekd,hogy maradj a párodnál,tudatosan próbáld őt szeretni és felejtsd el a másikat aki tetszik;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!