Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? :- ( Van barátom de tetszik egy másik srác is.

Figyelt kérdés
AZ a baj hogy tetszik egy másik srác,akinek én is tetszek,de közben van barátom.Nem tudok köztük dönteni.A segitségeteket kérném,hogy milyen módszerek vannak,amiből el tudnám dönteni,hogy melyikőjük kell.Gondolok olyanokra,hogy pl mindegyikőjükkel töltsek egy napot,h érezzem,melyikőjükkel érzem jól magam jobban,vagy ilyesmik.Ebből tudom hogy nem fogok kimászni normálisan.Sokat sírok is ez miatt,mert nem vagyok ilyen,hogy csak ugy megtetszik valaki.A barátomat nagyon sajnálnám,ha elhagynám,a szivem szakadna meg.Ha elmondanám neki most az elején,hogy ez a helyze,és ha rájönnék hogy őt akarom igazából,akkor utánna mindig felhozná ezt a témát,ezért nem akrom neki elmondani,pedig ez lenne a helyes.Rontottam má el egy kapcsolatot igy,hogy otthagytam a barátomat,később,fél év mulva megbántam,de már nem kellettem neki,ezért is félek hogy megfogom bánni.De ugy érzem a szivem a másik srác fele húz,persze lehet azért,mert ő még új nekem,vele még nem voltam ugy igazán.Én olyan vagyok,hogy hiszem,hogy ha elhagyom a barátomat,akkor később engem is elfog hagyni valaki( ugye ez az adok kapok törvény) és én félek ettől.Legszivesebben megölném magam,és akkor nem kéne választanom.22 évesek vagyunk mindhárman.Segitsetek kérlek.
2010. jan. 4. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 25 éves lány vagyok. Nemrég én is ebben a cipőben jártam. 3 éve élek a párommal, és megtetszett más valaki. De igazából csak az tetszett, ha jobban belegondolok, hogy udvarolt nekem, meg bókolt, és ez egy kicsit izgalmasabb volt, nem a megszokott. Gondolkodj el, mit szeretsz a barátodban. De ha már most sírsz, hogy esetleg elhagyod, akkor szerintem ez már eldöntött kérdés. Tőlem is megkérdezték, mi lenne ha elhagynám... egyből sírás, el sem tudtam képzelni nélküle az életem, szóval rádöbbentem, hogy nekem csakis ő kell. Én elküldtem a másik srácot, hogy sajnálom de ez meg ez van. Azóta minden jó, nincsenek kétségeim. Egyébként egy napból nem fogsz rájönni, hogy ki az "igazi" a számodra. Ahhoz hónapok, vagy évek is kellenek... Ha a mostani pároddal egyébként minden jó, nincsenek olyan viták, amiket ne tudnátok megoldani, akkor maradj vele, én azt mondom.
2010. jan. 4. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne dobd el a meglévő biztosat egy bizonytalanért! Annak idején miért a párodat választottad?? Mert szerelmes voltál, és tetszett neked ugye?Mindig fogsz ismerni olyan pasit, aki jobban fog tetszeni Neked, de gondold el, akkor mennyiszer fogod cserélgetni Őket.És erre ugye tudod milyen minősítést fogsz kapni? Maradj csak a barátoddal, szeresd, imádd, legyen neked Ő az igazi,és örülj emellett annak, hogy szép vagy, megfigyelnek a jópasik, és ennyi! Nem kell a nyakukba ugrani!És nem is biztos hogy jobb a barátodnál.Szóval: Légy boldog a jelenlegi pároddal Örökre! Ez legyen a cél!! Sok sikert!
2010. jan. 4. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy a halálhoz. Bármennyire nem szeretnéd, mégis jobb az őszinteség. Elmondhatod, hogy több érzés kavarog benned. Egy erős kapcsolat kibirja az őszinteséget, ezt 10 év mulva elhiszed. Nagyon szerethet téged, ha nincs rá ok, amit felróná neki, és egyébként is ennyit megérdemel tőled. Adj magadnak és neki is időt, hogy a kapcsolatotokért többet tehessen. Nem irtad mennyi ideje vagytok együtt????? NÉzz magadba, mi is ami tetszik a másikban, amit hiányolsz a mostani párodban? Ha nem tudja mire vágysz, hogy járjon a kedvedbe? Azt azért ne felejtsd el, hogy neked is tenni kell a kapcsolatodért!!

Jól gondold át, mint irtad bántad már meg a döntésedet. A másik mellett is megtetszik megint valaki idővel, megint itt fogsz tartani???

2010. jan. 4. 10:15
 4/9 A kérdező kommentje:
a barátom nem mindig ugy viselkedik velem ahogyan azt kéne ,de megigérte,hogy változtatni fog ezen és látom is a változást,csak PONT most tetszett meg egy másik,akihez jobban húz a szivem.Most is sírok miközben ezeket írom,mert nagyon sajnálnám elhagyni.1hónapja vagyunk együtt amugy.De még el se hívott pl magához,a barátjához megyünk állandóan.Jó nem is ez a baj.Nagyon sokat tűrök.Ma lenne vizsgám,de erre se tudok elmennim,,majd rajtuk agyalok,sírok,mert nem tudok micsinálni.A másik srác lehet több,mint tetszés.Voltunk már együtt hármasban,és akkor őrá jobban figyeltem,mint a barátomra.Igaz a barátom nem is figyelt rám....
2010. jan. 4. 10:20
 5/9 A kérdező kommentje:

ezt a 10:15.nek írnám :) :

nekem az a másik srác,aszóval az olyan félék az ideálom,egy embert szerettem eddig,aki olyan volt,mint ő.(De nem ő miatt tetszett meg.)Biztos tudnám ugy szeretni,és neki is 4 éves kapcsolatai voltak,szóval nem 2hetente dobálja a csajokat.A mostani barátom else mondja hány barátnője volt eddig,gondolom mert olyan sok.Egyfolytában oltogatják egymást,mert a barátom mindig hazudgál.Én meg tűröm.Amugy ismerik egymást.

2010. jan. 4. 10:24
 6/9 capslock ***** válasza:
61%
Szerintem ne dobd ki a pasid.Múlt hónapban dobtam a párom,mert tetszett egy másik srác.Úgy volt hogy együtt leszünk ha otthagyom a párom. Ehez képest azóta le sem sz.rja a fejem.Csak szórakozott valószínű. Lehet hogy te nem így lennél,de én azt tanácsolom,hogy inkább maradj a párod mellett. 22/L
2010. jan. 4. 10:51
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
Midkettővel dugatsd meg magad egyszerre. És akkor megtartod mindkettőt. :):)
2010. jan. 4. 13:25
 8/9 anonim válasza:
én is most ilyen szituba vagyok és nekem is fogalmam sincs mit csináljak párommat nagyon szeretem igaz mi egy éve hogy együtt vagyunk de vannak problémák is!! de én azt tanácsolom hogy ismerd meg jobban a másik srácot aki most neked jobban tetszik és utána döntsd el hogy melyik a jobb igaz hogy nekem sincs szivem elhagyni a mostani párom de nem tudom mit csináljak!!! szoval neked is sok sikert a döntéshez! még valami ismerd meg még jobban a mostani párodat is mert egy honap az még rövid idö még ki tudsz belöle lépni de nekem már egy éve van nekem sokkal nehezem!! ne sirj hanem gondolkodj el!!! szurkolok neked!!!
2011. ápr. 20. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia! Hát ez 1 éve volt legalább:)

De a lényeg hogy végül a barátomnál maradtam,viszont vele vége lett 1-2 hónapra rá,mert már nem szeretett, én meg nagyon is szerettem,visszaszerettem belé! Úgyhogy én azt tanácsolom neekd,hogy maradj a párodnál,tudatosan próbáld őt szeretni és felejtsd el a másikat aki tetszik;)

2011. ápr. 21. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!