Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esténként folyamatosan másik lánynak írogat sms-t, meg levelezget vele, akkor is ha éppen ott fekszem mellette! Párszor elbeszélgettem a csajjal, a barátom meg kamuzik folyamatosan! Mit csináljak?
Szia!
Igazából a másik lány már nagyon felkeltette a fiúd figyelmét ha ott alszol is ilyeneket csinál... Ez már csak idő kérdése hogy mikor jönnek össze ha még nincsenek együtt ezt tudod te is! Itt már csak a méltóságod és a büszkeséged veszhet... Mert a barátod sajnos biztos hogy le fog lépni... Ne hagyd magad tovább alázni
Egyértelmű hogy palira vesznek mindketten!
Hagyd a francba a srácot, szakíts vele, ne hagyd hogy tovább alázzanak a hátad mögött!
Ha igazán szeretne, nem levelezgetne senkivel, pláne nem találkozgatna!
Egyértelmű a csaj jót röhög rajtad, nem véletlenül nem emlékszik rád, hogyne tudná ki vagy, csak ezzel is porig alázhat!
Én őt is kiosztanám, aztán a pasimat és elzavarnám a jó büdös francba, hogy ne kelljen titokban találkozgatniuk, esemesezgetniük, csinálják nyiltan, gerincesen! Vagy jól megcsalnám nyiltan, a legjobb haverjával!!!
Amilyen a mosdó....
Persze hogy nem akar már veled lenni, új seprű jól seper, van kivel lennie!
Tudom hogy fáj de lépj ki a háromszögből minél hamarabb!
És soha többé ne foglalkozz ezzel a gerinctelen féreggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!