Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mennyire kedvelitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire kedvelitek ha egy fiú ilyen?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem a "bújós" lányokat, és nem zavar hogy ha ez nyilvános helyen is így van.

Nyilván mértékkel, de nekem ez nagyon tetszik.

A másik pedig az, hogy sokszor felmerül itt ezen az oldalon is a kérdés, hogy ha együtt alszik egy pár akkor mindig van e szex. Na hát ezzel kapcsolatban én azt mondom, nekem sokszor elég volna, hogy együtt alszunk, így is nyilván van fizikai kontaktus de mégsem feltétlenül szex.

Ez probléma?

2014. jún. 18. 12:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
:) örülök hogy ezt mondod kedves utolsó válaszoló :)
2014. jún. 20. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon is szeretem, ha egy férfi bújós. De nyilvános helyeken inkább ne... vagy legalább ne vigyük túlzásba.

És az együtt alvás is nagyon jó, nem csak a szex.

2014. jún. 20. 19:31
 13/16 A kérdező kommentje:

Persze, nyilvános helyen nem szerencsés ha túlzásba viszi egy pár, én úgy gondoltam, hogy nem zavar ha mások is látják hogy ilyen a kapcsolatunk.

Köszönöm a véleményt :)

2014. jún. 20. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Bárcsak minden srác ilyen lenne, nekem ilyen az ideális fiú
2014. jún. 20. 21:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Hány èves vagy kedves utolsó?? :)
2014. jún. 21. 06:57
 16/16 anonim ***** válasza:

óvatosan kérdeztél.

szeretem-e, mikor pont tetszik a másiknak, amennyire ragaszkodom? igen. tetszik-e, ha nem baszogat, mikor nincs kedvem szeretkezni? igen.

de mintha a háttérben az lenne, hogy egy kedves lány kell, aki csak a tiéd, még ha nem is jut szex. így nagy nem-nem.

2014. jún. 27. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!