Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok miért az idős pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért az idős pasikat kedvelitek?

2010. jún. 25. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
No és te is jó hülye vagy.
2010. jún. 25. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz :D
2010. jún. 25. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Pénz, autó, csilli villi parasztvakítás.

Aki buta az erre megy!

2010. jún. 25. 21:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen......
2010. jún. 25. 21:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindig az idősebb pasik tetszettek. És nem a pénz miatt. Egyszerűen vonzóbbak mint a 20 évesek, akik még valljuk be elég gyerekesek. Igaz, most 21 vagyok, de már 16-17 évesen is a 25-30 év körüliekről álmodoztam. Csak akkoriban nem vettek észre, viszont most már egyre többször.

Jó, van olyan aki kb kérkedik vele, hogy gazdag, nah azokat nem bírom. Pont tegnap elmentem valami újfajta BMW mellett, és a hapsi aki kiszállt belőle akkora majom volt :D Mikor kiszállt ott páváskodott, és figyelte hogy mikor nézem meg az autóját...Gyanítom ezzel csajozik :D

2010. jún. 25. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:

ez nem mindig van így.. csak tudjátok a nők elvileg előbb érnek mint a férfiak..

én is min. 3 évvel idősebbekkel éreztem mindig jól magam.

legtöbb barátnőm sem tudna elképzelni kapcsolatot egykorúval, fiatalabbal pedig egyáltalán nem.

2010. jún. 25. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem csak az idősebb pasikra bukok, most van először hogy több mint 10 év korkülönbséggel tetszik egy srác, de én úgy voltam vele hogy hiába ismertem már 22 éve észre sem vettem...vagy csak nem foglalkoztam vele. Aztán egyszercsak elég volt egy összenézés és valamiért elkezdtem ezen agyalni...na onnantól végem volt, belezúgtam. Nem tudom miért és hogyan de azóta rosszul vagyok ha csak egy napig nem látom. A pénznek itt sok köze nincs. Igaz hogy van autója meg háza, de ez nem elsődleges szempont nálam. Amúgy ezzel kapcsolatban olvastam valahol hogy a fiatalabb nők miért is vonzódnak jobban az idősebb pasikhoz. Azt írták hogy ez azért van mert pl egy 24-25 éves lány általában már elgondolkodik azon hogy lassan család, gyerek, férj stb. Egy 24-25 éves srác meg még vagy frissen került ki az egyetemről és éppen akkor kezdi a nagy betűs élet nevű akadálysorozatot, vagy dolgozgat-dolgozgat de akkor sincs hozzá elég pénze stb hogy egy családot eltartson.

Ezért gondolom úgy hogy valamilyen szinten igaz az h "a fiatal nők a pénz miatt akarnak idősebb pasival lenni"

Ez persze nem azt jelenti hogy nincsenek kivételek mert nagyonis vannak olyan csajok akik először nézik meg h milyen márkás öltöny van a pasin hú akkor van lé lehet ezt meg azt kérni tőle meg majd ezzel meg azzal meglep stb.

Sajnos van akit tényleg jobban izgat a pénz mint a pasi, de remélem ilyenek kevesen vannak.

Hát nekem ennyi a véleményem :)

23/L

2010. jún. 25. 23:54
 8/8 anonim ***** válasza:
mer azok érettebbek és nem feltétlen az a céljuk már,h meglegyen nekik az összes 15-16-17 éves k*rva:)
2010. jún. 26. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!