Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem kedvelitek az izmos pasikat?
Figyelt kérdés
Nézelődtem az oldalon és valaki pont egy ehhez hasonló témát kérdezett: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..
Jó magam is kondizok, de nem hiszem, hogy a külső számítana a legjobban.
2011. ápr. 16. 16:16
2/24 anonim válasza:
Az izmos pasik mindenkinek jobban tetszenek, de ha valaki szándékosan azért sportol hogy jobban nézzen ki az már gusztustalan és kiábrándító, mert annak az értelmi szintje igen alacsony; mivel csak a ribik lesznek tőle odáig és valószínűleg a fiú is a ribikért van odáig.
4/24 anonim válasza:
A kigyúrt nem tetszik. Akin már dagadnak az izmok. Akin csak úgy nagyon szolidan kisejlenek, na az tetszik. Azt meg, hogy mi miért tetszik nem hiszem hogy meg lehetne magyarázni. És nem a külső számít jobban, csak épp pont ugyanannyira mint a belső. Mert miért legyek olyannal aki csak belsőleg tetszik ha olyannal is lehetek aki külsőre és belsőre is tetszik? Miért ne legyek olyannal akire szeretek ránézni mert számomra szép? Szerintem ezzel mindenki így van.
5/24 Gyakor válasza:
khmmm...
" ha valaki szándékosan azért sportol hogy jobban nézzen ki az már gusztustalan és kiábrándító, mert annak az értelmi szintje igen alacsony"
Ezt mégis mire alapozod? A sztereotípiáidra? Vagy ha valaki elkezd testépíteni annak rohamos csökken az IQ szintje vagy mi?!
6/24 Cluaran_Deilgneach válasza:
Kedves Gyakor!:)
Ne vedd Magadra,nem akart megbántani,csupán nem ismer testközelből testépítő férfiakat.:)
7/24 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Nekem például nem az izom az ideálom.És? Nem ezen múlik, minden ember más. A minap láttam egy férfit,eléggé kigyúrt volt és félelmetesen jól nézett ki. Azért tetszett, mert úgy nézett ki, ahogy jól érzi magát és ez tette őt olyan vonzóvá.
8/24 anonim válasza:
Ezt tapasztalatból mondom és nem az IQ szintről beszélek hanem arról hogy valaki szabadidejében gyúrni megy és a tükörben nézegeti magát; más pedig kiállításokra jár és olvas.
9/24 nielindi válasza:
ez izlés kérdése.
miért nem tetszenek a vöröshaju, szeplős lányok? miért nem tetszenek a 120 kilos lányok? miért nem szereted a tökfőzeléket?
10/24 anonim válasza:
Azzal semmi bajom aki valami sportot űz, és mellékhatása az izomzat, de aki csak azért jár kondizni és egyebek... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!