Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért nem kedvelitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem kedvelitek az izmos pasikat?

Figyelt kérdés

Nézelődtem az oldalon és valaki pont egy ehhez hasonló témát kérdezett: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

Jó magam is kondizok, de nem hiszem, hogy a külső számítana a legjobban.

2011. ápr. 16. 16:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hmm, hát én utoljára kutyakiállításon voltam :) Viszont olvasni imádok, kondizni is szeretek, de végtelenül lusta nő vagyok, így inkább olvasok és tanulok állandóan. Hülyeség,hogy aki kondizik az már rögtön alulművelt. Nagyon értelmes hapsikkal ismerkedtem már meg konditeremben. Elfelejtitek, hogy ez testmozgás a testmozgás pedig egészséges. Attól nekem is feláll a szőr a hátamon ha valaki tömi magát minden szarral, hogy nagyobb izmai legyenek, de aki normálisan mozog és izmos lesz tőle az egészség,az egészség pedig minden csak nem szégyen és nem alulműveltség.
2011. ápr. 16. 16:47
 12/24 Cluaran_Deilgneach válasza:

Ma 16:45-ös!

Mi a probléma azzal,hogy valaki azért jár kondizni,hogy szép,izmos teste legyen?:) Elhiszem,hogy nem tetszik,de miért baj,ha egy férfi szeretne férfias izmokat?:)

2011. ápr. 16. 16:50
 13/24 anonim ***** válasza:

Amíg nem viszi az illető túlzásba az izomépítést, addig nincs gond az izmokkal.

De számomra például egy nagyon kigyúrt pasi visszataszító. nincs gond azzal, ha valaki kondizni jár szerintem, csak ne minden idejét és gondolatát ez töltse ki.

2011. ápr. 16. 16:56
 14/24 Gyakor válasza:

Nekem meg az a tapasztalatom, hogy teljesen független egymástól a kinézet és az értelmi szint. Nem lehet párhuzamot vonni köztük, hülyeség is lenne.Ha valaki művelődni akar, ismereteket szerezni, azt meg fogja tenni akár kondizik akár nem. Nem azon a heti 3*1,5 órán múlik, amit elvesz az edzés az életéből.

"valaki szabadidejében gyúrni megy és a tükörben nézegeti magát; más pedig kiállításokra jár és olvas."

Ezt úgy mondod, mintha csak ez a pár elfoglaltság lenne. De inkább jellemző az, hogy bepunnyadnak a TV elé, elmennek a mekibe zabálni vagy kockulnak, mintsem kiállításokra járjanak... szerintem.

2011. ápr. 16. 17:07
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez így nem igaz, én pl kedvelem az izmos pasikat, de nem az olyan nagyon izmosakat, hanem inkább a kicsit természetesen izmosakat. Nyilván a plöttyedt hasóakat se kedveljük, meg a body buildereket se, de van középút és na, az az amit a lányok szeretnek.

Ja és csak a vakoknak nem számít a külső, mert igenis ha valakivel egy kapcsolatot tervezel, akkor vonzónak kell találnod szexuálisan is, nem elég ha a lelke szép. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a külső alapján választok, és hogy tökéletesnek kell lennie külsőre is, mert lehet kompromisszumokat kötni, és inkább ebben, mint belső tulajdonságokban, de nem igaz, hogy nem számít.

Ha valaki túl kigyúrt, azzal kapcsolatban nekem amúgy pont az az érzésem, hogy neki a külső a legfontosabb, azt szoktam hinni lányként. Meg kicsit megijeszt, ha egy fiú túl sokat foglalkozik azzal, hogy hogy néz ki, és ebben ugye ez is benne van.

2011. ápr. 16. 17:10
 16/24 A kérdező kommentje:

Kiskoromban vékony voltam és amikor néztem pár testépítőt vegyük arnoldod "nagyon megtetszett az a látvány" ne hogy félre értsétek, hogy maga a testépítő nem, ha nem én is arról álmodtam, hogy egyszer úgy nézek ki. 12-13 éves koromban kezdtem el az edzéseket most 17 vagyok azóta is edzek.

A szabadidőm pedig lehetséges, hogy erre áldozom, de már nem az a célom, hogy nagy legyek. És én nem szedek semmit maximum csirkemellet :)

Most egy héten 4-5x is lejárok 1-2 órára, de biztos vagyok benne hogy ha lenne barátnőm akkor nem hanyagolnám el a csajt max egy héten 1x vagy 2x mennék le vagy pedig elmennénk kirándulni hegyekbe az is szép látvány és felér egy edzéssel :)

2011. ápr. 16. 17:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem igaz,hogy nem szeretjük a ducikat, én imádom őket :) Az ideálom, mindig is az tetszett. Elvétve egy két izmos is, mint amit mondtam, hogy lenyűgöző volt amennyire látszott, hogy jól érzi magát a bőrében.
2011. ápr. 16. 17:35
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Ne, hölgyek, ezekhez mit szóltok?

[link]

[link]

2011. ápr. 16. 17:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Aki izmos, arról legalább tudom, hogy nem lusta.
2011. ápr. 16. 19:21
 20/24 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. ápr. 16. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!