Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nem kedvelitek az izmos pasikat?
Nézelődtem az oldalon és valaki pont egy ehhez hasonló témát kérdezett: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..
Jó magam is kondizok, de nem hiszem, hogy a külső számítana a legjobban.
Egyébként nem a csajok körül forog a világ, aki testépítésbe kezd az valószínűleg nem a csajok miatt fogja tenni. 100 más oka lehet rá.
Az egy mellékes dolog, hogy ez a csajok egy részének bejön, másoknak nem. Engem sem ez vezérel(t).
Rendben :)
Egyébként az utolsó előttinek igaza van :)
Okok amiért elkezdhet edzeni az azért is lehet, hogy jobban nézzen ki a lányok szemében kitűnjön a többi pasi közül (ezt nem úgy értem, hogy halálra gyúrja magát) "csak éppen látványos" a másik ok lehet az is, hogy nagyon vékony egy gyerek vagy épp az ellenkezője és állandóan belekötnek megverik, ha elkezd gyúrni és látják rajta, hogy hoppá ez erősebb nálunk akkor már nem nagyon fognak kötekedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!