Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! A mackos, kisse pocakos vagy az izmos, szalkas fiukat kedvelitek jobban? Kort es indokot is legyszi.
Tán meglepő, én sosem dobtam hátast egy szálkás kigyúrt hapsinak sem.
Szeretem, ha egy pasinak van válla, ha nem látszanak ki a csontjai, és arányos.
A pocak addig nem hátrány, míg nem lóg.
30 évesen ne nézzen ki ez miatt 40-nek...
Ha sportol valaki, az meglátszik rajta, a bőre feszesebb lesz, és jobban fog kinézni, azt értékelni szoktam én is, de szálkás pasi legalább annyira nem kéne, mint olyan, akink a bordái kilátszanak...
Viszont a társamat a belső tulajdonságai alapján választom meg, a külső ehhez vajmi kevés lenne... (L31)
egyértelmű h a mackós:D:D(L)
az "olyan " izmos pasikhoz még hozzájuk se lehet bújni...
de a mackós az olyan aaahw...:DL/14
dekoratív egy olyan férfi, akinek jó teste van, de sajnos azok tudják is magukról. Ha a nő nem néz ki "fullosan", akkor meg se kaphat egy olyan embert. És pont ezért az ilyen férfiak beképzeltek, egoisták, és nem foglalkoznak egy nővel. Nem hallgatják meg a mondanivalóját. Tehát a külső nem minden. Számít, mert hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem. Nekem tetszettek mindig is a kicsit pocakos, erős alkatú férfiak.
Tisztelet a kivételnek :)))
3 hónapos baba 23 éves anyukája
Széles váll,pocak,szőrös mell,lábak és kezek!ez kell egy nőnek....a férfi kisugárzás!sötét haj,szép szemöldök...olyan alkat,ami mellett minden pillanatban biztonságban érzem magam!legyen az kövér magas,vagy éppen kicsit pluszsúlyos alacsonyabb...
A jól kimívelt izmos testet nem szeretem,olyan pasi rám se nézne de ha mégis szexre kerülne a sor,hát szégyelném a testem,amiért ilyen löttyedt pocakos és narancsbőrös vagyok:DDD (volt már rá példa h kimunkált testű hapsim volt..nem is szólt sok mindenről az a kapcsolat...volt 1-2 dugás de ennyi,valahogy belül nem hasonlítottunk).
A jelenlegi páromat kívül belül imádom..és állati férfiasnak tartom a pocakjával együtt!
Én szinte soha nem a külsőbe szerettem bele/tetszett meg. Volt olyan srác, akinek valamiért imádtam a hangját, ahogy beszélt, persze édes is volt, de nem igazán érdekelt a külseje. Volt ducibb szerelmem is, tök jó volt hozzábújni.
25L
Én a vékony, de férfias pasikat szeretem. Nem baj ha van egy kis izom is rajta, de a nagyon izmos már nem jön be.
21l
NA TUDTAM!
Ezt egy másik kérdésben is megírtam, hogy ez van! (Csak azt a kérdést valamiért törölték...)
_______________________ ___________________
A dagadt vs kigyúrt kérdésben a dagadtat válaszolják, de a valóságban viszont a kigyúrtat választják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!