Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányokhoz szól a kérdés....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz szól a kérdés. Melyik típust kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés

Azt a srácot, aki sok vicces dolgot mond, hülyül veletek sokat, be nem áll a szája, és sokat nevettek vele,

vagy azt, aki komoly, nem igazán mond hülyeségeket, de néha azért nevettek együtt, nincs benne minden hülyeségben, határozott, és nem beszél feleslegesen?

17+ korosztály válasza érdekelne

2011. márc. 20. 16:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
valahogy a kettő közül egyik sem... túl végletes mindkettő. az első túl komolytalannak, a második túl komolynak tűnik. inkább a 2 keveréke lenne a jó
2011. márc. 20. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Osztom az első véleményét!! 16/L
2011. márc. 20. 16:11
 3/14 anonim ***** válasza:

A második de szerintem is inkább a kettő között:D

Miért te milyen vagy?

19/L

2011. márc. 20. 16:11
 4/14 szamóca. ***** válasza:
abszolut első.
2011. márc. 20. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, Néha az első jó néha a második. Szerintem is a keveréke lenne a jó, amikor kell vicces ,lehet vele hülyülni. De amikor kell akkor legyen komoly:)
2011. márc. 20. 16:12
 6/14 anonim ***** válasza:
21 évesen inkabb a masodik.. :)
2011. márc. 20. 16:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát én valahova a kettő közé tenném magam. Szerintem kellően komoly vagyok, de szoktam néhaviccelődni is, bár nem megy el idétlenkedésbe a dolog. :)
2011. márc. 20. 16:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?:D

Miért érdekel és miért tetted fel a kérdést?:D

2011. márc. 20. 16:21
 9/14 A kérdező kommentje:

18 leszek:)

Azért tettem fel a kérdést, hogy tudjam, hogy kb melyik viselkedésforma tetszik a legtöbb lánynak.

miért kérdezed?

2011. márc. 20. 16:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Én az elsőhöz tartozom, úgy hogy komoly is tudok lenni. Tényleg mindig röhögnek, mert tudom mondani a hülyeségeket, dde azért tudok komolyan is beszélni
2011. márc. 20. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!