Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire kedvelitek ha egy fiú ilyen?
Én nagyon szeretem a "bújós" lányokat, és nem zavar hogy ha ez nyilvános helyen is így van.
Nyilván mértékkel, de nekem ez nagyon tetszik.
A másik pedig az, hogy sokszor felmerül itt ezen az oldalon is a kérdés, hogy ha együtt alszik egy pár akkor mindig van e szex. Na hát ezzel kapcsolatban én azt mondom, nekem sokszor elég volna, hogy együtt alszunk, így is nyilván van fizikai kontaktus de mégsem feltétlenül szex.
Ez probléma?
Nekem fiúként probléma, ha nincs szex, igen... !
:D
De aludni azért mindenki szokott, erre még nem gondoltál?
én egy évig voltam együtt a párommal szex nélkül, a megismerkedésünk után 1,5 évvel szexeltünk előszőr, egy évig úgy aludtunk együtt., hogy nem volt szex, közös megegyezés,
perzse odabújás volt, csók és kis tapizés is, de szex nem!
ki lehet bírni :)
25f meleg
Legközelebb 2x átolvasom a fogalmazásmód miatt a szöveget, mert mindig talál valaki támadási felületet :D
Komolyan szokott mindenki aludni? Ne már :D
Arra gondoltam - bár nyilván te is jól tudod - hogy ha a pár egyik tagja a másiknál tölti az éjszakát, akkor nálam az nem feltétlenül jelenti azt hogy biztosan lesz szex. Ennyi. Remélem így már ok
Barátom ha tudnád mennyire rosszul érted :D
De hogy ezt tényleg honnan, milyen módon sikerült ilyen szépen "összeraknod"... Na mindegy, szövegértelmezésben gyenge vagy, sebaj.
Feláll az rendesen, nincs gond vele, mindössze annyi hogy nem igénylem annyira nagyon gyakran magát a szexet, de a párom közelségét igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!