Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mire jó neki, ha szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire jó neki, ha szeret akkor meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nagyon jóba vagyunk. Én szeretem, nagyon nagyon nagyon. Ő is szeret, de azt mondja még nem 100%os a szerelme. Ezeket msn-en mondta. Voltunk bulizni, ott olyan voltunk mint akik együtt vannak. Újra megkérdeztem, azt mondta még most se 100%os, de most már biztosabb benne. megcsókolt, átölelt stb...

Most meg mikor beszélünk olyan furi. csöndes, szűkszavú, de azt mondja semmi baja nyugalom, majd beszélünk..

Szerintetek miért csinálja? nagyon nagyon szeretem, ha idő kell neki hagyok, mert más nem kell rajta kívül, csak szeretném tudni miért van ez.

2010. jan. 3. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy volt nala valaki?Emiatt volt szukszavu?
2010. jan. 3. 13:59
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem, mert már 3napja ilyen:S:S
2010. jan. 3. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg töle, hogy miért ilyen, beszélgessetek sokat és nem lesz gond :)
2010. jan. 3. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem van egy harmadik a részéről. :( amúgy hány évesek vagytok, lehet tudni?
2010. jan. 3. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szokatlan ez neki... És tényleg szerelmes beléd, ami miatt nem tud nagyon beszédes lenni.Sok embernél előfordul...

Viszont, egyik napról a másikra nem lehet szerelmesnek lenni csak úgy.:)

2010. jan. 3. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
a majd beszélünk az valszinű szakítós :S
2010. jan. 3. 20:06
 7/7 A kérdező kommentje:

15L és 16F.

Most tegnap rám írt magától, mosolygósan kedvesen..:)

így van még esély?:)

2010. jan. 4. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!