Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mire jó neki, ha szeret akkor meg?
Van egy srác akivel nagyon jóba vagyunk. Én szeretem, nagyon nagyon nagyon. Ő is szeret, de azt mondja még nem 100%os a szerelme. Ezeket msn-en mondta. Voltunk bulizni, ott olyan voltunk mint akik együtt vannak. Újra megkérdeztem, azt mondta még most se 100%os, de most már biztosabb benne. megcsókolt, átölelt stb...
Most meg mikor beszélünk olyan furi. csöndes, szűkszavú, de azt mondja semmi baja nyugalom, majd beszélünk..
Szerintetek miért csinálja? nagyon nagyon szeretem, ha idő kell neki hagyok, mert más nem kell rajta kívül, csak szeretném tudni miért van ez.
Valószínűleg szokatlan ez neki... És tényleg szerelmes beléd, ami miatt nem tud nagyon beszédes lenni.Sok embernél előfordul...
Viszont, egyik napról a másikra nem lehet szerelmesnek lenni csak úgy.:)
15L és 16F.
Most tegnap rám írt magától, mosolygósan kedvesen..:)
így van még esély?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!