Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem? Szeret de még nem szerelmes. Teljesen késsz vagyok :S
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 12:19
1/8 anonim válasza:
Mit görcsölsz??? Majd beléd szeret!:) Francér kell erőltetni, aminek jönnie kell, az jönni fog!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak rossz érzés, hogy folyton mondja/meg érezteti is/, hogy fontos vagyok neki, sokkal több, mint barátság, de még nem szerelmes.8hónap után!!!
2009. okt. 25. 12:26
3/8 anonim válasza:
Azért vannak átmenetek a szerelem és a tetszés között, nem úgy megy az, hogy meglát, és ha azonnal nem szeret beléd, sose fog.
4/8 A kérdező kommentje:
:) Köszi! :) én már teljesen elkeseredtem, ő azt mondta nem velem van a baj, hanem ő határozatlan.
2009. okt. 25. 12:33
5/8 anonim válasza:
12:28as vagyok, nincs mit :) Korod, nemed? Ha szabad :D Egyébként jól sejtem, hogy szoktad ezt néha kérdezgetni tőle? Remélem, nem, a sürgetés sose vezet jóra. Nem tudom, nálad hogy van, de ha engem folyton piszkálnak valamivel, hogy csináljam meg, akkor egy idő után azt egyre kevésbé akarom megtenni. Bár ez más helyzet, szerintem itt is érvényes :D Ne görcsölj, élvezd az életet és a társaságát, és ha ő még nem is, te szeresd őt. Vissza fogod kapni, majd meglátod..
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam tőle kérdezgetni és tuti már unja is :S. 21 éves vagyok, lány. Ő 34 :S szóval sztem attól is függ, hogy ki mikor esik szerelembe, hány éves, mert azért ő már kétszer is meggondolja h mit mond :D
2009. okt. 25. 12:51
7/8 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok mint te, és érdekelne hogyan alakultak a dolgaid? Beléd szeretett?
8/8 A kérdező kommentje:
Hmmm igen, belém.Nem is kicsit, és ennek nagyon örülök. Tényleg mindenkinél más és más, mikor, mennyire szeret meg vkit. Remélem jól alakulnak a dolgaid!!! :)
2010. szept. 11. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!