Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy fiú teljesen szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú teljesen szerelmes a barátnőjébe akkor szexuális vágyat is érez iránta? (és a barátnőjéhez hasonló lányok meg nem izgatják, mert nem az jön be neki)

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Hat az volna a normalis:D
2010. máj. 22. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Alapból minden lány felizgatja, ez lenne az egészséges eset.

csak az eszével tudja a vágyait a barátnőjére korlátozni. Na itt szoktak megbukni a kapcsolatok, és tipikusan Hűtlenségnek nevezik

2010. máj. 22. 22:34
 3/8 A kérdező kommentje:

De ugy értem, hogy ugye van a barátnője, akkor őiránta érez teljes szexuális vágyat, ha szerelmes belé. És közben a barátnőjének a "tipusa" nem annyira jön be neki, de mégis csak a barátnője izgatja, azért mert szerelmes.

Kicsit zavaros..xD

2010. máj. 22. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:

hát én azt hiszem nagyjából értem, mit akarsz mondani XD szerintem a legtöbb pasinak, akinek van barátnője, mellette még van jó pár csaj, aki bejön neki, csak annak, akik tisztességesek a barátnőjükkel, és nem csorgatják a nyálukat, ha meglátnak 1 szép csajt, de sajnos vannak olyan pasik, akik nyíltan flörtölnek mindenféle csajjal, mégha van barátnőjük is...:S

remélem nem értettem nagyon félre a kérdésed XD

2010. máj. 22. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Noss! Ha van egy lány aki a barátnőm és szerelmes vagyok belé azaz ő az akire minden nap vágyok , hogy mellettem legyen és hogy mindig vele lehessek akkor IGEn akkor ő az akit leginkább kívánok szexuálisan mert belé vagyok szerelmes és más lány felé nincsenek komoly vonzalmaim, maximum csak külsőre.

De a barátnőm iránt külsőre és belsőre is szóval igen szexuális vágyat is érzek iránta. (amúgy nyílván nem választok olyan barátnőt aki amúgy nem tetszik és soha nem kívánnám meg testileg)

2010. máj. 22. 22:54
 6/8 A kérdező kommentje:
pontosan ugy értettem ahogy az utcsó leírtaa!!!
2010. máj. 22. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok köszönöm, akkor megértettelek... :)
2010. máj. 22. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:
hát akk elviekben az én barátom nem szerelmes, és az ex ronda bnői hozták csak lázba, én nem. :(
2010. máj. 23. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!