Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van itt olyan aki teljesen szerelmes és bármit megtenne a barátnőéérét?
Figyelt kérdés
Mesélnél valamit amit együtt életek meg? Romantikus dolgokra vagyok kikáncsi fiúk szemszögéből?2010. jún. 7. 17:09
1/9 anonim válasza:
én 16 vok full szerelmes de nem a barátnőm mert ö nem szerelmes belém mért kérdezed?
2/9 anonim válasza:
:D:D együtt voltunk gólya táborba és nagyon jó volt 3 napot együtt töltöttünk és anyit nevettünk mint még soha vagy pl kollégiumi beszélgetések :S csak nem jött ösze mert ö csak barátként kezelt
3/9 anonim válasza:
hát ez aranyos kedves kérdező :D
konkrétan semmit sem tennék meg egy nőért csak annyit amennyit ő is értem...
4/9 lizzycsa válasza:
Előző: Akkor az nem szerelem.
Én bármit megtennék a barátomért. (oké, lány vagyok, de nem mondanám magam hű de romantikusnak)
5/9 anonim válasza:
Én pont ilyen állapotban vagyok, meghalnék érte ha kéne. Elég sok dolgot megéltünk, bár nem romantikus dolgok, mi nem vagyunk olyan típusok, de így érezzük jól magunkat.
6/9 anonim válasza:
Én nagyon szerelmes voltam az egyik barátnőmbe és pont ezért jártam meg.. neki vhogy ez nem tetszett. Azota már nem tudok és nem is akarok szerelmes lenni.
7/9 anonim válasza:
ma 18:36
Jah, persze, de ha valódi életveszélybe kerülnétek, meggondolnád magad, hidd el!
8/9 anonim válasza:
ez a "bármit megtennék érte" meg "meg is halnék érte" annyira jelentéktelen, üres állítások.
ha pedig mégsem üresek, akkor bolond vagy.
szerelmesen minek gondolkoznál ilyenen?
szerintem csak annyi, hogy a tőled telhető legtöbbet megteszed minden téren.
9/9 anonim válasza:
ne legyetek szerelmesek az csak fájdalommal jár nincs benne semmi jó kivéve ha mazoista vagy ha nem vagy az ako meg emo leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!