Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden kapcsolatom csak 1-2 hónapig tart? (32F)
Minden kapcsolatom úgy zajlik, hogy 2-3 hetes ismerkedés után sex van, az még eltart kb 1 hónapig és után a csajok szakítanak. Mert nem lettek szerelmesek belém?
Ez nem normális szerintem, hogy mindegyik csak eddig tart.
Nekem, ami nagyon tetszett: elvittek nagyon szép helyekre (Városligeti tó este stb). Egyik meghívott fagyira, egyik barátnőm kapott rózsát, dicsérd. Apró figyelmességek. Lehet, hogy nem is a kocsit, hanem ezt hiányolták, bár nem tudom milyen típusú ember vagy, mindenki máshogy udvarol. De az is lehet, hogy nem jó lányoknál kopogtattál.
Nem tudom milyen típusú ember lehetsz: az egyik barátom nagyon bunkón poénkodott. Jól elvoltunk, de nem tudtam igazán szeretni.
A szexben egyszerre több erogén zónáját izgasd (nem fog tudni majd veled betelni).
Az alkalmazkodás nem csak az egyik fél feladata.
De ott a másik dolog is: ha nincs nekik mihez alkalmazkodni, ha nincs olyan amit elvársz, akkor ők is lépnek, mert nem vagy elég határozott... Kényes egyensúly, s könnyű elbillenteni.
"nem szoktam nagyon válogatni"
ha te sem vagy értük oda, akkor hogy éreznék magukat felemelve melletted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!