Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden kapcsolatom csak 1-2 hónapig tart? (32F)
Minden kapcsolatom úgy zajlik, hogy 2-3 hetes ismerkedés után sex van, az még eltart kb 1 hónapig és után a csajok szakítanak. Mert nem lettek szerelmesek belém?
Ez nem normális szerintem, hogy mindegyik csak eddig tart.
Mert megunod őket. Semmi érdekeset nem találsz már bennük.
Van ez így.
Én 3 lánnyal jártam így, hogy tartott pár hétig azt huss. Aztán találtam valakit aki megfogott.
De pont az, hogy a csajok szakítanak. Nem én!
Valószínüleg rájönnek, hogy nem szerelmesek, és mivel sex is volt, úgy gondolják minden megtörtént és legyen vége.
Pont a csajok kezdenek el szex után kötődni nagyon erősen, úgyhogy ez nem ok - hacsak nem vagy katasztrófa az ágyban. :)
B-verzió, hogy esetleg túlontúl rájuk akaszkodsz.
Vagy van valami tikked, ami kiábrándító...
Ezt Neked kell tudni.
Érdemes lenne pár exet megkérdezni, h ilyen sok idő távlatából mondják el őszintén, miért pattantak meg.
Ha minden kapcsolatod így zajlik, akkor ott valami nem stimmel. Valamit nem csinálsz jól...
- Az nem lehet a baj, hogy görcsösen ragaszkodsz a kialakuló kapcsolathoz, így már az elején bevetsz mindent, pár hét után pedig kifogysz az ötletekből és így unalmassá válik?
- Nem teszel valami olyat az ágyban vagy bármilyen más téren ami nem tetszik nekik, csak nem szólnak/ esetleg nem érzékeled a jelzéseiket?
- Talán tulzottan ragaszkodsz a kialakuló kapcsolathoz, és pont ezzel riasztod el őket...
- Talán csak rossz helyen keresgélsz magadnak párt...
Próbálj meg egy kis lélekbúvárkodással rájönni, hogy mi lehet a hiba. Másképp nem fogsz tudni változtatni, és folyamatosan ugyanaz fog történni.
Hiába nézek magamba, nem jövök rá. Nem ragaszkodok túlságosan. Valakit jobban szerettem, mást kevésbé. Sőt a legutóbbi csajom szerint, nem voltam oda érte. Viszont ő sem én értem. Pedig kedveskedni szoktam, bár nem vagyok romantikus típus.
De sokan azt is hiányolták, hogy nincs autóm és nem cipelem őket ide-oda. Ez viszont nem lehet a fő ok.
A volt barátnőim nem mondanák meg mi nem tetszett bennem. Csak azt a sablon szöveget mondták a végén, nem lettek szerelmesek. Igaz én sem lettem az egyikbe sem, mert 2 hónap alatt én nem tudok szerelmes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!