Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz a felfogásom vagy csak sodródjak?
Figyelt kérdés
2éves kapcsolatomat 1 1,5hónapja kb lezártam mert nem működött. Most van egy új barátnőm, akit régóta ismertem amúgy. Boldognak hittem magam de mire eljutottunk odáig hogy napokat együtt töltsünk, elkezdtem pánikolni és csak a régi barátnőmre tudok gondolni hogy ő máshogy csinálná a dolgokat, nemtud lefoglalni a mostani lány. Rossz a felfogásom, elfog múlni vagy még nemvagyok túl? Köszönöm a válaszotok. 20/F2014. jún. 14. 16:43
2/3 anonim válasza:
Még nem vagy túl rajta.
Ha nagyon hiányzik próbáljátok meg újrakezdeni hát ha sikerül. ;)
3/3 anonim válasza:
Mondd meg neki őszintén, hogy mit érzel, hogy nem tudtad elfelejteni az előző barátnőd. Mondd, hogy szüneteltetni szeretnéd a dolgot egy időre, mivel tényleg tetszik neked, és nem akarod, hogy a volt párod miatt elrontsd a dolgot kettőtök között. Az idő segít ezen. Aztán ha elfelejtetted megkeresed. Biztosan megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!