Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerekes a felfogásom, de jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes a felfogásom, de jól gondolom?

Figyelt kérdés

kissé duci vagyok. 170 cm és 77 kg. És félek h ezért a fiúk nem akarnak tőlem majd semmit. ezért nem fogok találni senkit magamnak. Vagy van olyan akinek ez jönn be?

Másik gondom h gondolkodtam h hol ismerkednék meg a nagy ő-vel, ha nem megyek sehova szinte, nem vagyok olyan. Meg nincs is kivel. Akkor hol találnám meg?

2010. jún. 19. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Van olyan akinek ez jön be, igen. De ha nem vagy magaddal elégedett, akkor ne Orlando Bloomot akard felszedni, keress valami hozzád illő srácot.
2010. jún. 19. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Ismerkedésre ott a net, de mindjárt itt is kapsz ajánlatokat, ne aggódj :)
2010. jún. 19. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem mész sehova, akkor nehezen találod meg...Interneten próbálkozhatsz, mondjuk ez veszélyes is meg nem tudhatod, hogy ki az illető valójában.

Pl. elmehetnél sétálni akár egyedül is, ahol laksz vagy munkahely/suli, edzések, szakkör, nyelviskola...Legyen egy hobbid, ami köt valahova, így új barátokra is tehetsz szert meg akár egy szerelemre is, akivel szerencsés esetben ugyanaz a hobbid meg az érdeklődési köröd.

2010. jún. 19. 20:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem is vagy kover...es igen van akinek ez jon be. Ha eljon az ido megtalalod a magadnak valo tokeletes pasit. Talan idovel tobbet is fogsz kimozdulni otthonrol:) Hany eves vagy ha szabad tudni?
2010. jún. 19. 20:18
 5/13 A kérdező kommentje:
18/l
2010. jún. 19. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

"élek h ezért a fiúk nem akarnak tőlem majd semmit"

Hidd el, hogy lesz olyan fiú aki szívesen megröfögtetne, (lehet hogy már most is van, csak félénk és nem mer kezdeményezni)

"Vagy van olyan akinek ez jönn be? "

Igen, van akinek a BBW meg a Fat a zsáner.

"gondolkodtam h hol ismerkednék meg a nagy ő-vel, ha nem megyek sehova "

És mire jutottál?Gondolom arra, amire én: Ha nem mész sehova, akkor nem fogsz megismerkedni senkivel sem.A szőke herceg nem fog bekopogni az ajtódon, elébe kell menni és meg kell adni neki a lehetőséget, hogy észre vegyen.

"Akkor hol találnám meg?"

Bárhol, kivéve otthon.

2010. jún. 19. 20:20
 7/13 anonim ***** válasza:
es meg nem volt egy baratod sem? hogy ettol felsz ennyire?
2010. jún. 19. 20:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ilyen méretekkel rendelkezem! Hidd el hülyeség, hogy nem jön be a pasiknak egyáltalán, megoszlanak a vélemények,szerintem nem duci.

Én is otthonülős vagyok, többnyire netről ismerkedtem, de persze a netes ismerkedéssel csak óvatosan, egy tanács: ne feltétlenül pár keresés célából dumálj másokkal, előbb ismerd meg jobban, aki egyből nyomulni próbál az csak a szexre megy!

2010. jún. 19. 20:25
 9/13 A kérdező kommentje:
de volt már 2 barátom, de az egyik érdekből volt velem a másik a szex miatt. szóval most ezek után nem tok arra gondolni h valakinek azért kellek amilyen vok
2010. jún. 19. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Ducitorna Norbival majd segít.
2010. jún. 19. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!