Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes a felfogásom, de jól gondolom?
kissé duci vagyok. 170 cm és 77 kg. És félek h ezért a fiúk nem akarnak tőlem majd semmit. ezért nem fogok találni senkit magamnak. Vagy van olyan akinek ez jönn be?
Másik gondom h gondolkodtam h hol ismerkednék meg a nagy ő-vel, ha nem megyek sehova szinte, nem vagyok olyan. Meg nincs is kivel. Akkor hol találnám meg?
Hát ha nem mész sehova, akkor nehezen találod meg...Interneten próbálkozhatsz, mondjuk ez veszélyes is meg nem tudhatod, hogy ki az illető valójában.
Pl. elmehetnél sétálni akár egyedül is, ahol laksz vagy munkahely/suli, edzések, szakkör, nyelviskola...Legyen egy hobbid, ami köt valahova, így új barátokra is tehetsz szert meg akár egy szerelemre is, akivel szerencsés esetben ugyanaz a hobbid meg az érdeklődési köröd.
"élek h ezért a fiúk nem akarnak tőlem majd semmit"
Hidd el, hogy lesz olyan fiú aki szívesen megröfögtetne, (lehet hogy már most is van, csak félénk és nem mer kezdeményezni)
"Vagy van olyan akinek ez jönn be? "
Igen, van akinek a BBW meg a Fat a zsáner.
"gondolkodtam h hol ismerkednék meg a nagy ő-vel, ha nem megyek sehova "
És mire jutottál?Gondolom arra, amire én: Ha nem mész sehova, akkor nem fogsz megismerkedni senkivel sem.A szőke herceg nem fog bekopogni az ajtódon, elébe kell menni és meg kell adni neki a lehetőséget, hogy észre vegyen.
"Akkor hol találnám meg?"
Bárhol, kivéve otthon.
Szia!
Én is ilyen méretekkel rendelkezem! Hidd el hülyeség, hogy nem jön be a pasiknak egyáltalán, megoszlanak a vélemények,szerintem nem duci.
Én is otthonülős vagyok, többnyire netről ismerkedtem, de persze a netes ismerkedéssel csak óvatosan, egy tanács: ne feltétlenül pár keresés célából dumálj másokkal, előbb ismerd meg jobban, aki egyből nyomulni próbál az csak a szexre megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!