Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes a felfogásom, de jól gondolom?
kissé duci vagyok. 170 cm és 77 kg. És félek h ezért a fiúk nem akarnak tőlem majd semmit. ezért nem fogok találni senkit magamnak. Vagy van olyan akinek ez jönn be?
Másik gondom h gondolkodtam h hol ismerkednék meg a nagy ő-vel, ha nem megyek sehova szinte, nem vagyok olyan. Meg nincs is kivel. Akkor hol találnám meg?
Te legalább nem vagy elájulva magadtól, ami manapság igen ritka kincs :) Hogy csak 1 példát hozzak: egyre több itt az olyan panaszos kérdés fiúk/férfiak részéről, ahol a "normális", nem pénzre hajtós nőkért áhítoznak :) Fontos a külső is, de tartós kapcsolatban csak másodlagos szerepet tölt be. Én Interneten keresztül ismertem meg a Szerelmemet, akivel immár 2 éve vagyok együtt :) Én nem küzdök súlygondokkal, egyszerűen csak nem találtam nekem megfelelő párt a "kínálatból" :D Viszont ha erre vetemednél, valóban légy szemfüles, mert tudnak ám olyan meséket, hogy Andersen megirigyelné :D A szakkör, hobbikör is tényleg nagyon jó terep lehet ismerkedésre egy rokonlelkekkel :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!