Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes a felfogásom?

Figyelt kérdés

A napokban egy lányismerősömmel beszélgettem. Elmondta, hogy szerinte úgy szokás, hogy mikor két ember megtetszik egymásnak, akkor összejönnek, és ha működik, akkor működik, ha nem, akkor meg nem... Csak bámult rám kerek szemekkel, mikor válaszoltam erre. Nekem az a felfogásom, hogy inkább tartson tovább az ismerkedési fázis, de ha összejövök egy lánnyal, akkor már tudjam belül is, hogy nekem ő kell. Azaz nem szeretek ilyen "próbáljuk meg, mit veszthetünk" alapon kapcsolatba kezdeni. Miért olyan fura ez?

Aki szerint túl romantikus a felfogásom, az legyen szíves rendesen megindokolni, hogy ezzel mi a baj, mert szerintem semmi!

21F

2010. nov. 26. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs csak jó és csak rossz megoldás, van amikor ez működik, van amikor az.
2010. nov. 26. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy tapló gyerek aki csak dugja a nőket..

Nem vagy gerinctelen. :P

Sztem a normális fiúk akik hosszutávut szeretnének ez az alap

2010. nov. 26. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a romantika nem ezt jelenti. Te egyszerűen hosszú távra tervezel, és pontosan, ahogyan leírtad, nem a "próbáljuk meg, mit veszíthetünk" felfogás híve vagy, és emellett határozottan ki is állsz. De szerintem a romantika az más dolgokra vonatkozik.

Személy szerint én is hasonlóképpen gondolkodom. Csak szerintem nagyon kevesen vagyunk így ezzel manapság már, így nehéz dolgunk van a társkeresésnél.

2010. nov. 26. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem egy kapcsolatban máshogy viselkedik az ember mint egy szimpla ismerkedésnél, mivel más a "szerepe". Összebarátkoztok, mert milyen jófej, meg ilyenek, aztán kapcsolatban meg lehet hogy egy hisztis liba. És buktál egy csomó időt :D Az élet túl rövid. Szerintem.
2010. nov. 26. 17:53
 5/11 anonim ***** válasza:
helyes a felfogásod, ha ezt nem tudja elfogadni, akkor gondolj bele, lehet hogy nem is akar igazán, csak egy kalandot lát benned.ez persze nem 100%, de mindenre gondolni kell, az emberek gyarlók
2010. nov. 26. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:

ma 17:53

Ű"Szerintem egy kapcsolatban máshogy viselkedik az ember mint egy szimpla ismerkedésnél, mivel más a "szerepe". Összebarátkoztok, mert milyen jófej, meg ilyenek, aztán kapcsolatban meg lehet hogy egy hisztis liba. És buktál egy csomó időt :D Az élet túl rövid. Szerintem."

És mondja már meg nekem valaki, hogy mégis hová a fenébe sietünk annyira?

2010. nov. 26. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Én is sokáig úgy képzeltem, hogy a párkapcsolat azonos a kölcsönös szerelemmel.
2010. nov. 26. 22:19
 8/11 anonim ***** válasza:

tegnap 22:19

"Én is sokáig úgy képzeltem, hogy a párkapcsolat azonos a kölcsönös szerelemmel."

Aztán mégis együtt vagy valakivel, akit nem szeretsz/aki nem szeret téged. Te magad cáfolgat meg a saját elképzelésedet. :D

2010. nov. 27. 09:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok együtt senkivel, nem is tervezem szerelem nélkül. A cáfolat az, amit egy szaktársamról hallottam: hogy szakít a barátjával, mert nem szerelmes.
2010. nov. 27. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 16:58

Ettől függetlenül, nem kell követni mások példáját. :)

2010. nov. 27. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!