Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes a felfogásom?
A napokban egy lányismerősömmel beszélgettem. Elmondta, hogy szerinte úgy szokás, hogy mikor két ember megtetszik egymásnak, akkor összejönnek, és ha működik, akkor működik, ha nem, akkor meg nem... Csak bámult rám kerek szemekkel, mikor válaszoltam erre. Nekem az a felfogásom, hogy inkább tartson tovább az ismerkedési fázis, de ha összejövök egy lánnyal, akkor már tudjam belül is, hogy nekem ő kell. Azaz nem szeretek ilyen "próbáljuk meg, mit veszthetünk" alapon kapcsolatba kezdeni. Miért olyan fura ez?
Aki szerint túl romantikus a felfogásom, az legyen szíves rendesen megindokolni, hogy ezzel mi a baj, mert szerintem semmi!
21F
Te nem vagy tapló gyerek aki csak dugja a nőket..
Nem vagy gerinctelen. :P
Sztem a normális fiúk akik hosszutávut szeretnének ez az alap
Szerintem a romantika nem ezt jelenti. Te egyszerűen hosszú távra tervezel, és pontosan, ahogyan leírtad, nem a "próbáljuk meg, mit veszíthetünk" felfogás híve vagy, és emellett határozottan ki is állsz. De szerintem a romantika az más dolgokra vonatkozik.
Személy szerint én is hasonlóképpen gondolkodom. Csak szerintem nagyon kevesen vagyunk így ezzel manapság már, így nehéz dolgunk van a társkeresésnél.
ma 17:53
Ű"Szerintem egy kapcsolatban máshogy viselkedik az ember mint egy szimpla ismerkedésnél, mivel más a "szerepe". Összebarátkoztok, mert milyen jófej, meg ilyenek, aztán kapcsolatban meg lehet hogy egy hisztis liba. És buktál egy csomó időt :D Az élet túl rövid. Szerintem."
És mondja már meg nekem valaki, hogy mégis hová a fenébe sietünk annyira?
tegnap 22:19
"Én is sokáig úgy képzeltem, hogy a párkapcsolat azonos a kölcsönös szerelemmel."
Aztán mégis együtt vagy valakivel, akit nem szeretsz/aki nem szeret téged. Te magad cáfolgat meg a saját elképzelésedet. :D
ma 16:58
Ettől függetlenül, nem kell követni mások példáját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!