Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység, testiség terén eléggé más felfogásom
van a barátnőhöz való viszonyulásról, mint a
többségnek, lentebb kifejtem. Szerintetek nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmet én nem tekintem a tulajdonomnak, nincs meg bennem az az erős birtoklási vágy, mint a legtöbb férfiban. Ez azzal jár, hogy ha testi dolgokról van szó, akkor nem is igazán vagyok féltékeny, sőt kifejezetten tetszik, ha flörtöl valakivel, ilyenkor büszkeséget érzek főként. Pl tánc a diszkóban és valaki odalép hozzá, akár fogdossa, látom, hogy a srác megőrül érte, akkor ez tetszik, illetve jót tesz az önbizalmamnak, és tudom, hogy bármi történik ettől még én viszem haza ugyanúgy :) plusz ettől még ugyanúgy egymást szeretjük. viszont az érzelmi síkon történő dolgokra ugyanúgy féltékeny vagyok, az nálam más kategória. ezt még lehetne hosszasan ecsetelni, de szerintem érthető. a gond ott van, hogy erről nem is nagyon tudok másoknak beszélni, mert szerintem ez nem igazán elfogadott dolog, sokan egyből jönnének azzal, hogy úristen hát én őt nem is szeretem igazán, ha ilyet megengedek neki. pedig ha tudnák :)
szerintünk nem, viszont ettől még aggasztó, hogy kb titkolnunk kell a buta, prűd életfelfogás miatt ami a legtöbb embert jellemzi :)
2012. nov. 28. 21:16
3/9 anonim válasza:
szóval, te azt szeretnéd, hogy az emberek elfogadják a te -átlagtól eltérő- gondolkodásodat. hát igen az emberek nagyon nem toleránsak a másikkal.
....
pl. te sem. itt papolsz, hogy téged el kell fogadni, a következő mondatodban meg leh.lyézel mindenkit aki nem úgy gondolkozik mint te. ennyit arról hogy el kell fogadni a másikat. olyat ne várj amit te se teszel.
2012. nov. 28. 21:25
4/9 anonim válasza:
És attól leszek prűd, hogy nem hagyom, hogy fogdossák a pasim a bulikba? :-D Oké...
2012. nov. 28. 21:27
5/9 A kérdező kommentje:
szövegértés :) attól leszel prűd, ha egy másik embertől ezt nem fogadod el :)az előzőre pedig: nem papolok, csak mondom nekem ez nem tetszik, hogy ennyire nem toleránsak az emberek. én nem botránkoznék meg azon, ha ismerősöm bejelentené, hogy életük a szado-mazo, csak így szexelnek. egészségükre :)
2012. nov. 28. 21:33
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg ne szólj be. :-)
És amúgy is... így élitek a fantasztikus életetek, egészségetekre. A többi ember meg akkor ne érdekeljen. Ennyi.
2012. nov. 28. 21:42
7/9 anonim válasza:
nekem nem férne bele, sőt nem is tartanék rá igény, hogy ismeretlenek fogdossanak. de ha mindkettőtöknek jó ez, nem kell senki mással foglalkozni
2012. nov. 28. 21:42
8/9 anonim válasza:
az #1 es a #3 mindent leirt, nincs ezen mit ragozni.
Ha nektek igy jo, akkor nincs tobb kerdes. Eltelik meg par ev es 168m magasrol fogsz szarni masok velemenyere, eled az eleted a sajat szabalyaid szerint (+ a tarsadalmi normak szerint ugye) es senkit nem fog erdekelni.
2012. nov. 28. 22:13
9/9 anonim válasza:
A gond inkább azzal van, ha a csajodnak igénye van arra, hogy mások fogdossák, miközben veled van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!