Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve nem voltam senkivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve nem voltam senkivel, és megőrülök?

Figyelt kérdés
Fél éve voltam utoljára fiúval, azóta nem találtam olyan fiút akivel olyan komoly kapcsolatot alakithatnánk ki, hogy le is feküdjünk.. és ezért mostanában szinte egész nap fantáziálok és fel vagyok izgulva.. hiába a maszti akkor is.. el fog ez múlni? nem akarok alkalmi kapcsolatokat.. és a fiúk is ezt érzik mikor azt mondják hogy nagyon kanosak? légyszives normális válaszokat! 17 éves vagyok

2012. jan. 21. 11:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Nemcsak a legjóképűbb fiúkat kéne észrevenni, és megoldódna a problémád. Én 3 éve nem szexeltem, mert egy lánynak sincs gusztusa hozzám, ha ez vigasztal.
2012. jan. 21. 11:51
 2/17 anonim ***** válasza:

dettó.

20f

2012. jan. 21. 11:54
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

érdekes, ha a lányok mondják csúnya srácoknak, hogy nem csak a szép lányokat kéne észrevenni, akkor le vagyunk hurrogva. fiúk mondhatják a lányoknak, hogy a kevésbé jóképű srácokat is vegyék észre..?

amúgy meg nem lehet olyannal szexelni, akitől undorodsz... legalábbis normális KAPCSOLATBAN nem.

2012. jan. 21. 11:57
 4/17 anonim ***** válasza:
utolsó +1
2012. jan. 21. 11:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Átmenetileg megoldhatom a problémádat! ÁTMENETILEG!
2012. jan. 21. 11:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Tenni kéne azért hogy legyen hozzá gusztusuk nem csak belerohadni a székbe, cigizni, alkoholizálni... ha nem cigizel, iszol és sportolsz akkor tuti észrevesznek (legalább is 20 év körül de főleg felette)
2012. jan. 21. 11:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom,azóta belemegyek az egy estés dolgokba és nem bántam meg..persze hiányzik egy normális kapcsolat,de nem tragédia,ha az ember lánya néha bevállal egy éjszakát:)A testednek is vannak szükségletei..
2012. jan. 21. 12:00
 8/17 anonim ***** válasza:
11:57 Mert mi észrevesszük a kevésbé szép lányokat is, ha a szépeknek nem kellünk, ti viszont fordított esetben nem, hanem inkább kiírjátok h miért nem kelletek senkinek.
2012. jan. 21. 12:08
 9/17 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem én nem kellek senkinek, egyébként meg én nem beszéltem arról hogy külsőségek miatt nincs párom.. többieknek köszi az eddigieket!
2012. jan. 21. 12:17
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem tudlak sajnálni. Fél év az semmi.

Nekem sosem volt barátnőm és már annyira megőrülök a szexért, de persze ha én hirdetem magam, akkor perverz, bunkó szexmániás disznóként vagyok nyílvántartva, ellenben ha egy lány ad fel ilyen hirdetést, szexi, szuper bombanő, akiért nagy sorokban állnak a férfiak.

Egyszer szexeltem az is prostival, mert ti lányok annyira finnyásak vagytok, hogy csak a bunkó, vadállatokat meg a páwa idióta divatmajmokat veszitek férfiszámba, aki meg tisztességes és meg is becsülne, tudna igazán szeretni, érzelmei vannak, azt észre sem veszitek vagy csúnyán lekoptatjátok.

Manapság kedvesség, udvariasság, hűség= lúzer, vesztes nem kellesz nekem férfival

22/F

2012. jan. 21. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!