Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél éve nem voltam senkivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve nem voltam senkivel, és megőrülök?

Figyelt kérdés
Fél éve voltam utoljára fiúval, azóta nem találtam olyan fiút akivel olyan komoly kapcsolatot alakithatnánk ki, hogy le is feküdjünk.. és ezért mostanában szinte egész nap fantáziálok és fel vagyok izgulva.. hiába a maszti akkor is.. el fog ez múlni? nem akarok alkalmi kapcsolatokat.. és a fiúk is ezt érzik mikor azt mondják hogy nagyon kanosak? légyszives normális válaszokat! 17 éves vagyok

2012. jan. 21. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is szoktam fantáziálni, de nem verem nagy dobra a kanosságom. Amúgy sem nagyon jó csak ezen gondolkodni, én többnyire magán a kapcsolaton gondolkodom, mert az hiányzik.
2012. jan. 21. 12:28
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Attól h nem beszéltél róla, még a külsőségek miatt nincs párod. Minden lánynak csak azok számítanak ;)
2012. jan. 21. 12:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12:25: ha már prostihoz fordultál, akkor neked alapból nem barátnő kellett, hanem valaki, akivel szexelni lehet. így aztán nem is értem, miért hisztizel, hogy senkinek nem kellesz. prostinak mindig kellesz, illetve nem te, hanem a pénzed, de hát az ugye nem számít;)
2012. jan. 21. 12:37
 14/17 anonim ***** válasza:
én már 2 éve :D
2012. jan. 21. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Fél év az semmi. Én voltam már így majdnem egy álló évig is, pedig én akkor már huszonéves felnőtt voltam, vagyis jó ideje éltem már rendszeres nemi életet és így hatványozottan hiányzott. Amúgy meg ha egy estére szedsz fel faszikat, az tök igénytelen dolog. Sokkal intelligensebb, ha szerzel egy állandó pasast erre a célra, aki diszkrét és megbízol benne, amíg nem lesz újra tartós, komoly kapcsolatod. Én tényleg megértem (mert tudom milyen), hogy szexhiányod van, de ezt is el lehet kulturáltan intézni. Nekem is van most egy fickó erre a célra, mert nekem sincsen jelenleg senkim.
2012. jan. 21. 23:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem tudlak sajnálni. Fél év az semmi.

Nekem sosem volt barátnőm és már annyira megőrülök a szexért, de persze ha én hirdetem magam, akkor perverz, bunkó szexmániás disznóként vagyok nyílvántartva, ellenben ha egy lány ad fel ilyen hirdetést, szexi, szuper bombanő, akiért nagy sorokban állnak a férfiak.

Egyszer szexeltem az is prostival, mert ti lányok annyira finnyásak vagytok, hogy csak a bunkó, vadállatokat meg a páwa idióta divatmajmokat veszitek férfiszámba, aki meg tisztességes és meg is becsülne, tudna igazán szeretni, érzelmei vannak, azt észre sem veszitek vagy csúnyán lekoptatjátok.

Manapság kedvesség, udvariasság, hűség= lúzer, vesztes nem kellesz nekem férfival

22/F

Megmondom őszintén, hogy én a bunkó, rajolós gyökereket meg a te fajtádat is nagy ívben elkerülöm. A "páwákat" azért, mert nekem férfi kell, nem egy idióta majom. A te fajtádat pedig azért, mert nulla önbizalmú, vinnyogó, lelkisérült kis nebántsvirágok vagytok, csak úgy árad belőletek az elkeseredés és a negatívság. Energiavámpírokra tehát szintén semmi szükségem, mert van épp elég bajom enélkül is. Bocs, de ha 22 évesen képtelen voltál tartós barátnőre szert tenni, akkor benned van a hiba, az ilyen rohadt kegyetlen. Ismerek srácokat, olyan csúnyák mint a bűn és még csak nem is Einsteinek, pénzük sincs túl sok, mégis voltak/vannak barátnőik.

26 N

2012. jan. 21. 23:25
 17/17 anonim ***** válasza:

"Ismerek srácokat, olyan csúnyák mint a bűn és még csak nem is Einsteinek, pénzük sincs túl sok, mégis voltak/vannak barátnőik."

Mutass egy ilyet, mert én még soha nem láttam!

2012. jan. 22. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!