Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve nem voltam senkivel, és megőrülök?
Nem tudlak sajnálni. Fél év az semmi.
Nekem sosem volt barátnőm és már annyira megőrülök a szexért, de persze ha én hirdetem magam, akkor perverz, bunkó szexmániás disznóként vagyok nyílvántartva, ellenben ha egy lány ad fel ilyen hirdetést, szexi, szuper bombanő, akiért nagy sorokban állnak a férfiak.
Egyszer szexeltem az is prostival, mert ti lányok annyira finnyásak vagytok, hogy csak a bunkó, vadállatokat meg a páwa idióta divatmajmokat veszitek férfiszámba, aki meg tisztességes és meg is becsülne, tudna igazán szeretni, érzelmei vannak, azt észre sem veszitek vagy csúnyán lekoptatjátok.
Manapság kedvesség, udvariasság, hűség= lúzer, vesztes nem kellesz nekem férfival
22/F
Megmondom őszintén, hogy én a bunkó, rajolós gyökereket meg a te fajtádat is nagy ívben elkerülöm. A "páwákat" azért, mert nekem férfi kell, nem egy idióta majom. A te fajtádat pedig azért, mert nulla önbizalmú, vinnyogó, lelkisérült kis nebántsvirágok vagytok, csak úgy árad belőletek az elkeseredés és a negatívság. Energiavámpírokra tehát szintén semmi szükségem, mert van épp elég bajom enélkül is. Bocs, de ha 22 évesen képtelen voltál tartós barátnőre szert tenni, akkor benned van a hiba, az ilyen rohadt kegyetlen. Ismerek srácokat, olyan csúnyák mint a bűn és még csak nem is Einsteinek, pénzük sincs túl sok, mégis voltak/vannak barátnőik.
26 N
"Ismerek srácokat, olyan csúnyák mint a bűn és még csak nem is Einsteinek, pénzük sincs túl sok, mégis voltak/vannak barátnőik."
Mutass egy ilyet, mert én még soha nem láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!